Digidexo.com

Hvordan være en Taller Tenåring

Hvordan være en Taller Tenåring


Når du skriver inn ungdomsårene, vil kroppen fortsette å endre og utvikle seg. Fordi fysisk vekst er forskjellig fra tenåring til tenåring, er det ikke uvanlig at "vekst spruter" i høyden for å oppstå senere i noen tenåringer enn i andre. Men hvis du er en tenåring som ønsker å bli høyere, er det noen positive måter du kan øke sjansene for å bli høyere. Men først må du forstå at høyden er et resultat av genetikk, og det er ingen måte å magisk bli høyere over natten. Og det viktigste er ikke å gjøre noe som kan være potensielt skadelig for kroppen din.

Bruksanvisning

•  Begynn en strekk rutine. Bli med på en yoga eller pilates klasse på et treningsstudio, eller kjøpe DVDer å øve hjemme. Dette kan øke din høyde ved å forlenge ryggraden samt musklene dine. Stretching i praksis som yoga og pilates er ikke bare bra for din mentale og fysiske form, men også en god måte å forlenge musklene og bedre holdning. For spesifikke strekninger kan du gjøre hjemme, se Resources nedenfor.

Ta vare på deg selv. Kombinere en sunn diett med hyppig trening hvis du ønsker å vokse høyere. Spis rikelig med frukt og grønnsaker, unngå sukker og salt snacks slike som godteri og potetgull og drikke minst åtte kopper vann om dagen. Sørg for at du får nok mosjon: 30 minutter om gangen i minst fem dager i uken. Du trenger også å få en god natts søvn. Mens du sover, er kroppen din å lade og får resten den trenger for å fungere skikkelig.

Sitt opp rettere. Sitter rett opp vil forbedre holdningen din og gjøre deg vises høyere. I løpet av tenårene, er kroppen din forandrer seg hele tiden. Sitter rett opp kan oppveie krumning av ryggraden og gi inntrykk av mer høyde.

Snakk med en lege om hormon injeksjoner. Dette er det dyreste alternativet, og det er ikke en beslutning som bør tas lett på. Før du velger for disse bildene, bør du gjøre betydelig forskning og snakke med dine foreldre og lege om problemet. Resultatene av disse bildene er permanente og kan øke din høyde opp til fem inches. Husk imidlertid at du er fortsatt vokser naturlig, så dette bør være siste utvei. Vitaminer og kosttilskudd som tar sikte på vekst kan være rimeligere og tryggere alternativer. Se etter disse i et apotek eller helsekostbutikk.

Tips og advarsler

  • Hormon injeksjoner kan ha alvorlige bivirkninger, og er effektiv bare hvis vekstplater er fortsatt åpen. Du er bedre å ta vare på kroppen din naturlig.