Digidexo.com

Hvordan finne fellesskapsfinansiering for Cerebral Parese

Fellesskapshjelpeprogrammer for mennesker med cerebral parese kan variere avhengig av byen der de er basert. Voksne samfunnet assistanse programmer kan gi arbeidstrening, sosialisering og gruppevis rådgiving, mens programmer rettet mot barn tilby tidlig intervensjon og pedagogisk utvikling. Andre programmer tilbyr sport, fritids og sosiale aktiviteter.

Hvordan finne fellesskapsfinansiering for Cerebral Parese

Finn samfunnsbistandsprogrammer for mennesker med Cerebral Parese

•  Ta med sosialarbeidere på barnets tidlig intervensjon team til å arbeide med yrkesmessige, fysiske og logopeder. Sosialarbeidere kan bidra til å sette deg og barnet ditt i kontakt med samfunnet assistanse og utdanningsprogrammer som kan sette henne på sporet for bedre suksess i skolen.

Finn fellesskapsfinansiering frist programmer gjennom lokallag av non-profit organisasjoner, kirker og samfunnshus. Pusterom gir cerebral parese omsorgspersoner og familier en midlertidig pause ved å tilby aktiviteter og omsorg for personen med cerebral parese.

Finn samfunnet assistanse programmer for utdanning og stipend gjennom lokale tjenester organisasjoner. De fleste cerebral parese stipendprogrammer er community-basert og kan gi midler til skole og sommerleiren.

Tilgang samfunnet assistanse programmer i utdanning, bolig, yrkesopplæring og avlastning gjennom lokallag av forente Cerebral Parese. Finn lokallag ved å besøke United Cerebral Parese hjemmeside og gå inn staten i søkefeltet på hjemmesiden (se Ressurser nedenfor).

Få tilgang til fellesskapsfinansiering programmer i bolig, helse, transport, utdanning, sysselsetting og fordeler gjennom DisabilityInfo.gov (se Ressurser nedenfor). Klikk på fanen emnet, velg deretter staten.

Finn community-baserte kunst assistanse programmer gjennom lokale kunstrådene, universiteter og community colleges. Kunstnere med nedsatt funksjonsevne oppfordres til å utvikle sine talenter gjennom programmer i kunst, skriving og media. Finne lenker til kunst assistanse programmer over hele landet ved Kennedy Center hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Dra nytte av lav rente lån for hjelpeprodukter som kan forbedre kommunikasjon, mobilitet og læring for dem som er berørt med cerebral parese. De fleste stater tilby et program som gjør lån tilgjengelig for å kjøpe rullestoler, kommunikasjonstavler og datamaskiner.

Hint

  • Dra nytte av fellesskap assistanse tjenester som gir voksne med cerebral parese yrkesopplæring og on-the-job erfaring til å hjelpe dem til å samhandle med samfunnet.