Digidexo.com

Hvordan Gi deg selv en massasje

En massasje er en godbit som kan slappe helt av og styrke deg. Det skjer også å være en av de dyreste personlige godbiter som du kan forestille deg. Ikke bekymre deg, though. Du kan få en massasje selv om du ikke har råd til å spise mye mer enn nudler. Den perfekte løsningen er å gi deg selv en massage.You kan få en helst du trenger, og du bruker bare din egen energi. Les videre for å lære hvordan du kan gi deg selv en massasje.

Bruksanvisning

•  Start med å puste dypt. Slapp med å puste, og lytte til kroppen din. Ta mentale notater om hvor du føler deg selv å holde spenningen.

Sitt på gulvet. Du bør sitte på et teppe, teppe eller matte. Komme i en posisjon som er behagelig for deg. Du vil ha enkel tilgang til de fleste av kroppen din, så sitte med bena i kryss. Du ønsker å være i stand til å ta på føttene.

Ta det en muskelgruppe om gangen. Start med føttene. Hver fot har mer enn 7000 nerveender. Føttene bærer deg rundt overalt hele dagen lang. Ta ekstra tid til å skjemme bort dem. Vibrasjon, spenning og bevegelse er de tre verktøy å bruke stadig i din selvmassasje.

Start med trykk, deretter gni føttene sterkt med undersiden av håndflaten. Masser inntil føttene er avslappet og i utgivelsen.

Gå videre til neste muskelgruppe i kroppen din. Fokusere spesielt på de stedene du identifiserte i trinn 1 som holder spenningen.

Lag spenning i de områdene av kroppen som er stramt, så avlaste disse områdene gjennom elting. Bruk friksjon for å få muskelgrupper avslappet. Fokusere på hvordan din egen kropp føles, og du kan massere på riktig måte.

Tips og advarsler

  • Ta deg tid til å oppdage dine muskler, og arbeide med dem før de er helt avslappet.
  • Ikke gjør dette når du forventer at andre skal komme hjem. De kunne få feil inntrykk hvis går inn på deg.