Digidexo.com

Liver Detox

Liver Detox


Det er mange grunner til at du kanskje trenger å avgifte leveren. Det kan være å "gjøre rent" leveren og kvitte seg med giftstoffer, for å gå ned i vekt og begynne å spise sunnere, for å gjenopprette fra en leversvikt eller å avslutte en alkohol-eller narkotikaavhengighet. Men uansett hva årsaken, kan en rensende gjenopprette vitalitet, styrke immunsystemet og fornye helse.

Avgifte leveren

Ved å avgifte leveren, får du ikke bare kvitt uønskede giftstoffer, men du også gjenopprette helsen. For at leveren til å fungere skikkelig, må du gjøre kloke valg om maten du spiser.

Retningslinjer

Før du starter noen diett eller avgiftning, bør du søke legehjelp fra helsepersonell kunnskapsrike om avgifte leveren.

Spise sunt for leveren

Ifølge Ann Louise Gittleman, Ph.D., CNS, lav-karbohydrat dietter oppmuntre til spising av overflødig kjøtt og fraråder spising av fiberrik mat. Denne type diett hemmer riktig fordøyelse og overbelaster leveren, sier Gittleman. Når leveren er overbelastet, kan det ikke bryte ned fett, og en person er mer tilbøyelige til å få vekt.
Bli kvitt giftstoffer i kroppen din har mer energi, vekttap, forbedret hukommelse, sunn hud, en forbedret eliminering system, færre mat- og kjemisk overfølsomhet, forbedret celle fornyelse og bedre fordøyelse, sier hun.

Avgifte leveren og miste vekt

Det er mange leveren rensing dietter, men alle understreker frisk frukt, grønnsaker og hele matvarer som brun ris. Dr. Sandra Cabot, en lever lege, sier at hvis du ønsker å kontrollere kroppsvekten din og avgifte leveren, deretter spise rikelig med rå mat. Cabot anbefaler å gå på en åtte ukers spising plan for å kontrollere vekt og avgifte:

Rundt 30 til 40 prosent av kostholdet ditt bør være rå frukt og grønnsaker. Prøv og spise en rå frukt eller grønnsaker til hvert måltid.

Spis avokado, bananer, mango, papaya, ananas og spirer. Den inneholder nyttige enzymer.

Gjør at du får nok vitamin C ved å spise acerolla kirsebær, rose hofter, brokkoli, grapefrukt, grønnkål, kiwi, appelsiner, jordbær og cayenne.

Spis mat som inneholder antioksidanter for å bekjempe frie radikaler som dreper celler. Antioksidantrike matvarer er løvetann greener, dulse eller tare, hvitløk, shitake sopp, reishi sopp, sitrusfrukter, epler, kiwi, pærer, gulrøtter og selleri.

Å spise økologisk mat er også viktig. Mange matvarer, inkludert frukt og grønnsaker inneholder plantevernmidler og ugressmidler

Drikk minst åtte glass filtrert vann hver dag.

Få minst 30 minutter med trening daglig for å hjelpe til med stress og eliminering prosessen.

Narkotika eller alkohol Liver Detox

Avslutte narkotika eller alkohol er en livsstilsendring som kan være svært vanskelig. Prosessen med å gi opp en avhengighet er mye enklere når du går på en leveren avgiftning program. Likevel rensing leveren og kroppen er bare begynnelsen, sier Treatment Centers Association. Pasienter må gjennomgå mental og emosjonell helbredelse. Leveren detox er en av de første trinnene i utvinning. En leveren avgiftning kan redusere abstinenssymptomer, fremskynde utvinning og forbedrer sjansene dine for å bo edru og rusfri, hjelp reparere skadede leverceller, bedre fordøyelsen og øke energi.

Detox for leverskade

Det er mange ting som kan forårsake leverfunksjon: dårlig kosthold, bestrålte og bearbeidet mat, en reaksjon på medisiner eller giftige kjemikalier og stort alkoholinntak.

Rensing leveren kan bidra til å redusere symptomene. Du bør oppsøke lege om tester hvis du mistenker at din leveren er skadet. Symptomer på en overarbeidet lever er uforklarlig vektøkning, treg eller dårlig metabolisme, abdominal oppblåsthet, mat og kjemisk intoleranse, føler lunefull eller deprimert, dårlig hukommelse, ekstrem tretthet og belagt tunge og dårlig ånde.

Linda rektor-Page, har ND, PhD, anbefalinger for å gjenoppbygge en overarbeidet lever.:
En diett på minst 60 prosent ferske matvarer;
Begrenset meieri inntak;
Spise cruciferous grønnsaker som brokkoli eller rosenkål;
Å drikke minst åtte glass vann om dagen for å oppmuntre rødme;
Unngå all alkohol, koffein, rødt kjøtt og mettet fett;
Får rikelig med vitamin C;
Drikker urtete som kamille, løvetann eller pau d 'arco;
Daglig inntak av en grønn drink, for eksempel hvete gress eller bygg gress;
Minst 30 minutter med trening om dagen, for eksempel yoga, T'ai chi, svømming.