Digidexo.com

Red Skin DisordersRød hud misfarging kan være effekten av graviditet, allergier, visse medisiner eller et symptom på en mer alvorlig sykdom. Hvis du merker at huden har rød misfarging, er en tur til legen for.

Årsaker

En hudlege kan diagnostisere rød hud misfarging som et symptom på rosacea, akne, et hormon ubalanse, eksem eller en rekke ulike utslett. Hvis den røde huden er kløende og / eller tørr, kan det være en sesongmessig tilstand (dvs. vær-relaterte).

Rosacea

Rosacea, som innebærer inflammasjon i huden i ansiktet, påvirker vanligvis kinnet området; men når det bærer over til nesen, kalles det rhinophyma. Rosacea kan forverres av visse matvarer samt alkohol.

Acne

Inflammatorisk akne kan forårsake rød hud siden - i motsetning til ikke-inflammatorisk som består av hudormer og og white - det er preget av pustler, papler, knuter og cyster. Som navnet, kan inflammatorisk akne gi huden en betent eller rød utseende.

Hormonell ubalanse

Hormonelle ubalanser kan også være den skyldige av rød hud misfarging. Hormonell ubalanse kan forårsake kviser (for eksempel tenker på tenåringer) samt andre slags hudproblemer. En hormonell ubalanse kan føre kvinner å vokse overdreven ansikts hår, noe som kan føre til pore blokkering, inngrodde hår og nupper - fører til rød hud.

Eksem

Eksem er kronisk, kløende hud som fører til betennelse i huden og etterlater den røde i utseende. Legene er ikke helt sikker på hva som forårsaker eksem, som vanligvis oppstår hos barn og bærer på i voksen alder, men de tror at det har noe å gjøre med immunsystemet.

Allergier / Utslett

Utslett kan forekomme på huden som en følge av en allergisk reaksjon på en rekke forskjellige ting. Hvorfor utslett oppstår kan være symptom på en reaksjon på en forurensende, en husholdning renere, en mat eller medisiner allergi, planter, pollen eller en rekke andre grunner.