Digidexo.com

Hva er Degenerative Spine sykdom?

Alle er utsatt for degenerative ryggraden sykdom. Det er en vanlig tilstand av å bli gammel. Symptomer relatert til degenerative ryggraden sykdom kan vises så tidlig som ung voksen alder. Disse symptomene kan variere med noen mennesker. Det er ingen én bestemt tilstand eller årsak til sykdommen, og det er bare et begrep som er knyttet til alle former for degenerative rygg forhold. Selv om det er en vanlig tilstand, ikke veldig mye som er kjent om degenerative ryggraden sykdom blant allmennheten.

Definisjon

Degenerative ryggraden sykdom refererer til alle degenerative eller degenereres vilkåret om ryggsøylen og bein og vev i ryggmargen. Det er ulike lidelser omfatter definisjonen av dette begrepet, med varierende symptomer og alvorlighetsgraden av symptomer assosiert med dem. De mer vanlige tilstander forårsake ingen symptomer i det hele tatt og / eller minske i alvorlighetsgrad av smerte over tid.

Årsaker og behandlinger

Det er ingen grunn til degenerative ryggsykdommer. Noen ganger kan de være forårsaket av den normale fysiske belastningen du opplever i løpet av dagen, og andre ganger de kan være forårsaket av traumer. Selv om alle er utsatt for å ha degenerative ryggraden sykdom, kan noen mennesker være mer sannsynlig å utvikle symptomer enn andre. En av de vanligste symptomene for degenerative ryggraden sykdom er lavere tilbake smerter eller smerter i nakke, armer eller ben. Symptomer vil ofte variere i sin natur og alvorlighetsgrad. Behandling for degenerative ryggraden sykdom varierer også, avhengig av sakstype involvert. Noen behandlinger innebærer hvile og fysioterapi, mens andre kan bli langt mer invasive, involverer injeksjoner i ryggraden eller kirurgi.

Typer

Det er minst tre vanlige typer av degenerative sykdommer ryggraden. Herniated platen er en utvekst som oppstår i mellomvirvelskive, som vises mellom ryggvirvel bein i ryggraden. Skivebrokk- kan være forårsaket av trauma, men de kan også være forårsaket over tid, å indusere smerte og komprimere nerver. Skivebrokk- kan vises i en rekke steder langs ryggraden, men de vanligste er lumbar herniated plate i korsryggen og cervical herniated plate i nakken. De mindre vanlige former for herniated plater er i midten av ryggen (thorax herniated disker). Den andre formen for degenerative ryggraden sykdom er spinal stenose. Spinal stenose refererer til innsnevring av spinalkanalen forårsaket av en hevelse i vevet rundt ryggraden. Dette fører til kompresjon av nerver og ryggmargen. Den tredje formen er spinal ustabilitet. Dette resulterer når ryggmargen, som normalt er stabil, blir for avslappet, hvilket fører til ustabilitet. Dette er en mer alvorlig form for degenerative ryggraden sykdom fordi det kan føre til alvorlige skader og muligens nevrologiske skader.

Misforståelse

Det er noen misoppfatninger om degenerative ryggraden sykdom og hva det egentlig betyr. Dette er på grunn av uttrykket navn. Når de fleste pasientene hører degenerative, antar de at denne sykdommen vil forverres etter hvert som de blir eldre. Dette er ikke alltid tilfelle. Bortsett fra i verste fall scenarier, de fleste degenerative ryggraden sykdommer ikke bli verre over tid. Degenerativ faktisk refererer til degenerasjon av selve platen, og ikke nødvendigvis de symptomene noen ganger forbundet med det. Sykdom er også en misapplied sikt fordi degenerative ryggraden sykdommer er faktisk forholdene i ryggraden og ikke sykdommer.

Expert Insight

Det finnes en rekke uenigheter innenfor det medisinske feltet om hvordan man skal anvende begrepet. Utøvere uenige hva som faktisk består diagnosen degenerativ ryggsykdom. Og medisinske lærebøker ikke har en endelig definisjon av begrepet heller. Noen former for degenerative ryggraden sykdom er vanlig blant voksne, men ekspertene ikke alltid er enige om varierende aspekter av tilstanden.