Digidexo.com

Hvordan Reset en One Touch Ultra Meter

Bærbare blodsukkermålere tillate folk å teste og overvåke blodsukkeret gjennom små blod uavgjorte. De fleste av disse meters bruke lithium batterier for å sikre lang levetid. Lifescan produserer en rekke OneTouch Ultra blodsukkerapparatet produkter. Batteribytte kan innebære innstillinger for å gå tapt, så de må være nullstilt etter at nye batterier er inngang.

Hvordan Reset en One Touch Ultra Meter

Trykk og hold "M" knappen (venstre knapp) før den tid vises nederst til høyre. Trykk på "C" knappen (høyre knapp) for å endre time. Vennligst legg merke til "am" eller "pm" i gang. Trykk på "M" for å lagre og flytte til minutter.

Trykk på "C" knappen til du kommer til ønsket nummer. Trykk på "M" for å fortsette. Sjekk om tidsformat er i 12-timers (dvs. AM og PM) eller 24-timers tid. Hvis du trenger å bytte til et annet format, trykk på "C" knappen. Trykk på "M" for å fortsette å stille inn dato.

Trykk på "C" knappen til ønsket år vises. Trykk på "M" for å fortsette. Trykk på "C" knappen for å endre måneden; trykk på "M" for å fortsette. Trykk på "C" knappen til ønsket dag vises; trykk på "M" for å lagre og fortsette.

bekrefte at enheten av blodglukosemåling er mg / dl. Hvis "mg / dL" ikke vises, trykker du på "C" knappen bytte til "mg / dL." Trykk på "M" -knappen for å lagre innstillingene og slå av apparatet.

Hint

  • Lifescan kundeservice kan nås på (800) 227-8862, i tilfelle det er problemer med målingene.
  • Sørg alltid for blodsukkermåling er mg / dL, som er standard måleenhet i USA.