Digidexo.com

Hvordan rengjøre kolon

Rengjøring kolon kan være en viktig faktor i å ha god helse. Hvis du har en ganske stor mage. Hud som er fylt med akne og dårlig ånde. Disse kan være noen tegn på at du trenger å rense internt.

Hvordan rengjøre kolon

•  Det første du trenger å gjøre er å ta et klyster. Når du renser din kolon fra utsiden først vil det være enklere og raskere å se hele prosessen gjennom. Også hvis du har planer om å gå på en rask. Rengjøring av tykktarmen med klyster først vil stoppe sult smerter og hodepine. Når du tar deg klyster, bruker så mye vann som mulig. Alternative Legene er enige om at du kan bruke opp til to liter vann for rensing. Du kan aldri bruke for mye vann.

•  Det neste trinn vil være å holde vannet i deg så lenge som mulig. Masser magen og bruke vann så varmt som du tåler det. Stå på hodet hvis det er mulig. Du ønsker å få at vann virker i deg til å rense deg ut. Gjenta prosessen minst 10 ganger.

Det siste trinnet vil være å ta et kolon cleanser pille gjennom munnen. Det fungerer om natten for de beste resultatene. Når du våkner om morgenen vil du måtte gå kanskje 2-3 ganger avhengig av hvor mye avfall du har komprimert i deg. Du kan kjøpe billig kolon renset fra Walmart eller helsekost butikk. Hvis du ikke kan få kolon renset bruke et avføringsmiddel. Gjør dette om natten, det fungerer med kroppen din bedre.

Det siste trinnet vil være å drikke store mengder vann i 2 dager. Ta 2 multivitaminer for å ta med magnesium nivå opp.

Hint

  • Alltid rense kroppen din minst to ganger i året.
  • ikke over gjør det på laxitives eller kolon renset.