Digidexo.com

Hvordan å behandle fibrocystic bryst med naturmedisin

Hvordan å behandle fibrocystic bryst med naturmedisin


Fibrocystic bryst sykdom er en vanlig ikke-truende tilstand der brystene bli klumpete og følsom. Mens fibrocystic bryst er en godartet tilstand, kommer det med smertefulle og ubehagelige symptomer. Hvis du lider av fibrocystic bryst sykdom, har du sannsynligvis hørt legen din sier at det er ikke mye som kan gjøres, men det finnes en rekke naturlige medisiner som kan hjelpe deg til å takle tilstanden din. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle fibrocystic bryst med naturmedisin.

Bruksanvisning

•  Ta daglige tilskudd av nattlysolje, til en naturlig medisin som har vist seg å lindre smertefulle symptomer på fibrocystic bryst. Det anbefales at du tar 3 gram nattlysolje daglig.

Forbedre kostholdet ditt, som en lav-fett, høyt fiber diett er naturens beste medisin for fibrocystic bryst. Kosthold har vist seg å være en av de største faktorene i denne tilstanden, som kvinner med høyere fett dietter har en tendens til å ha mer østrogen i kroppen, fremme utbruddet og smertefulle symptomer på fibrocystic bryst. Det anbefales at du bytter kjøtt og meieriprodukter med fisk, ikke-fete meieriprodukter og soyaprodukter.

Øk mengden av vitamin E i kroppen din ved å ta vitamin E tilskudd. Studier viser at kvinner som tar mellom 400 og 600 IE vitamin E daglig ser en signifikant reduksjon i smertefulle symptomer etter tre måneder.

Reduser ømme bryster, spesielt rundt mensen med Vitex (chasteberry), en naturlig medisin brukes til å behandle mange forhold som er spesifikke for kvinner. Legg 40 dråper Vitex til et glass vann og drikk hver morgen.

Påfør en varm lakserolje komprimere til ømme bryster for å hjelpe lindre symptomene på fibrocystic bryst. Suge en ren klut i kaldpresset castol olje og legg håndkle over brystene. Dekk håndkle med et stykke plastfolie og sette en varmepute på toppen. La komprimere til å jobbe i minst 30 minutter, og gjenta så ofte som nødvendig for å lindre symptomene dine.