Digidexo.com

Online Ringorm Cures

Ringorm er en vanlig hudlidelse som kan påvirke noen. Hvis du er ute etter ringorm rettsmidler på nettet, kan du mange behandlinger og informasjon om herding ringorm. Du bør være sikker på at nettstedet du får din informasjon fra er anerkjente og foreslår ikke noen skadelige botemidler.

Syntetiske soppmidler

Over-the-counter soppdrepende midler kan bli funnet på noen lokale apotek eller på nettet. De viktigste ingrediensene er -imidazol og triazol, og de fungerer ved å drepe både friske humane celler og sopp, slik at de kan ha uønskede bivirkninger. Kremene er effektive innen en uke for å bruke den til huden. En annen type syntetisk antifungalt kalles klotrimazol, som må påføres på ringorm to ganger om dagen i fjorten dager.

Naturlig rettsmidler

Det er bokstavelig talt hundrevis av homøopatiske midler online. Noen av dem er farlige og andre er effektive, men kan ha dårlige bivirkninger. En populær løsning er tea tree olje, som er en naturlig soppdrepende og antibakterielle agent. Du finner det på helsekostbutikker og på nettet. Hvis du kjøper tea tree olje på nettet, bør du være sikker på at det er ett hundre prosent ren.

Lemongrass olje, kokosolje, og citronella olje er andre hjem rettsmidler som kan tilberedes hjemme. Det er meget effektiv for behandling av ringorm. Vanligvis er de påføres huden i utvannet mengder. Du kan kjøpe disse oljene på nettet for en minimal sum penger.

Hvitløk er en naturlig måte å behandle ringorm. Bare gni hvitløk juice over ringorm hver dag før det klarner opp. Du kan også tape et stykke hvitløk til huden din for full styrke eksponering. Det kan ikke lukter best, men det er effektivt i løpet av noen få dager til en uke.

Andre hjem rettsmidler

Hvis du er følsom for hvitløk, kan du prøve å bruke hydrogen peroxide til ringorm til den forsvinner. For å tørke opp ringorm raskt, bør du ta på litt rubbing alkohol til ringorm fordi det safter all fuktigheten ut av hudinfeksjon. Når det er tørt, kan du skrubbe ringorm av med en peeling produkt.

Ved hjelp av blekemiddel kan være effektive, men bare hvis den brukes riktig. Bleach kan være svært irriterende i full styrke doser, så sørg for å blande det med vann. Du kan blande 1/4 kopp med 2 kopper vann og sette den på ringorm med en bomullsdott og la tørke på huden din.