Digidexo.com

Hvordan behandle Mucinous Carcinoma

Som navnet antyder, er tilstedeværelsen av mucinous carcinoma merket med store mengder av mucin i cellene som danner veggene i mange viktige deler av vår kropp. Svulsten uttrykker sitt ytre utseende i form av en masse som er sårdannelse indurate og rund form. Mucinous carcinoma kan ofte spurte i områder av kroppen som hud, bryster, tykktarm og lunger. De vanligste årsakene til en mucinous karsinom hos kvinner er tidlig menarche, sen overgangsalder, å føde barnet etter fylte 30 og hormonbehandling. Den aggressive natur av mucinous karsinom er ansvarlig for dens raskere spredning i legemet, som i sin tur gjør det vanskelig å behandle tilstanden.

Hvordan behandle Mucinous Carcinoma

velge et kjemoterapeutisk tilnærming for å minimalisere bivirkningene / symptomer på mucinous karsinom. Under den nyskapende fremgangsmåte for kjemoterapi medisiner som administreres opptre på en effektiv måte og drepe eller opphører veksten av cellene i tumor dermed kontrollere dens vekst.

Opt for ikke-invasiv radio terapeutisk tilnærming som sikrer ødelegge hver svulst celle som serverer en multiplikasjon senter for nye carcinomatous celler.

Gå for et immunoterapeutisk tilnærming som fungerer mot forsterke immunitet kvotienten av kroppen din og derfor hjelpemidler i å holde ut de intense effektene av kreftceller.

Opt for lumpectomy prosedyre, en av de mest foretrukne prosedyrer for å håndtere de mucinøst karsinom av brystet. Fremgangsmåten innebærer fjerning av en nøyaktig carcinomatous vev og en del av det omkringliggende friskt vev av brystet.

Hint

  • Jo tidligere du opt for disse behandlingsalternativene for en mucinous karsinom, jo ​​bedre er prognosen. En uovervåket tilfelle av mucinous karsinom kan føre til tilstander som, lymfødem, hematom dannelse og disfiguration av den berørte delen.