Digidexo.com

Hvordan Les en Eye Test

Hvordan Les en Eye Test


Øyet legen kan utføre en rekke tester når undersøke øynene dine. Men du kan egentlig ikke forstå hva disse testene er og hvordan du skal lese øyet testresultatene. Det er viktig at du vet og forstår resultatene av øyet tester. Spør din øyelege for å forklare øyet testresultater til deg.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om din synsskarphet. Legen din vil be deg om å lese bokstavene på et diagram som du kan se. Resultatet av denne testen er notert i fraksjoner som 20/20 eller 20/50. Hvis synsskarphet er 20/20, så dette betyr at den minste bokstav du kan se er at en test avstand på 20 meter. Mange tror 20/20 er perfekt syn, men noen mennesker har 20/18 eller 20/15 testresultater som er bedre enn 20/20. Hvis resultatet er 20/40, betyr dette at minste bokstav du kan lese på 20 fot kan være klar av en person med perfekt syn om de var 40 meter unna. De fleste statene krever minst en 20/40 skarphet for deg å få en førerens € ™ s lisens. Hvis måleresultatet er 20/200 dette betyr den minste størrelsen bokstaven du kan se er 20 meter unna, men en person med perfekt syn kunne se det på 200 meter. Du regnes som "lovlig blind" hvis synsskarphet med korrigerende linser er 20/200 eller verre.

Spør legen din hva din PERRLA Rangeringen er. Dette står for "Elever Equal Round Reagerer på Lett og overnatting." Dette er hvordan dine elever (den mørke sirkelen i midten av øyet) constrict eller dilate reaksjon på lys og mørke, og hvordan de reagerer når du ser på et objekt i umiddelbar nærhet. Den normale endring i størrelsen på en adulta € ™ s elev er fra 2 til 4 mm i diameter i sterkt lys, til 4 til 8 mm i mørket. Elevene vanligvis strekke og constrict i samme grad, og er like i størrelse.

Be legen din om din diopter rating. Dette er graden øyet kan fokusere. Kraften i et objektiv med en lengde på 1 meter (39 inches) er lik 1 diopter. En 2-diopter linse er lik en halv meter, er et 3-diopter linse 1/3 meter, og så videre. Forstørrelse blir sterkere når brennvidden blir kortere, så jo høyere diopterkorrigering, jo mer forstørrelse du trenger.

Det menneskelige øyet har en diopter kapasitet på 40. øyet av en ung person kan vanligvis justere ytterligere 20 dioptrier. Men som denne person aldre, dioptrier vanligvis avta. I en alder av 25 øyet kan justere til ca 10 dioptrier; og i en alder av 50, kan den samme personen bare være i stand til å tilpasse seg en diopter. Når dette skjer, har personen presbyopi (der nærbilde visjon er uskarpt gjør det vanskelig å lese), og trenger lesebriller. Nivået for forstørrelse i dine lesebriller kalles diopter styrke. En lavere forstørrelse er funnet i lesebriller med en diopter styrke på 0,75 eller 1,00. Lesebriller som selges i stoff butikker starter vanligvis med 1,50.

Spør legen din om sidesynet er tilstrekkelig. Dette er hva du kan se fra side til side uten å bevege hodet. Legen din vil teste dette ved å heve en eller to fingre til venstre eller høyre for øynene dine og har du oppgi hvor mange fingre du ser.

Be legen din om dine glaukom testresultater. Et instrument som kalles en tonometer brukes til å måle din IOP (intraokulært trykk eller trykk i øyet). Normal IOP bør være under 21 mm Hg (millimeter kvikksølv). Hvis den er høyere enn 30 mm Hg, er risikoen for glaukom skade 40 ganger høyere enn noen med en IOP på 15 mm Hg eller lavere. Hvis dette er tilfelle, kan legen forskrive øyedråper for å senke trykket i øyet.

Spør legen din hvis du har noen grå stær, en uklarhet i linsen i øyet som ligger bak iris (fargede delen av øyet) og din elev. Grå stær kan vokse i takt med alderen, noe som gjør det vanskeligere å se. Dersom legen mener at det er berettiget, vil operasjonen bli utført for å fjerne grå stær; formørket objektivet vil bli fjernet og i de fleste tilfeller erstattes med en klar, plast intraokulær linse (IOL). Kataraktkirurgi er den mest spilte kirurgi i USA Det er en svært vellykket operasjon som ni av ti personer som har katarakt kirurgi ende opp med visjonen mellom 20/20 og 20/40.