Digidexo.com

Slik feilsøker en Ionic Breeze

Slik feilsøker en Ionic Breeze


Ionic Breeze er produsert for å rense og fjerne luft født støvpartikler. Det finnes mange forskjellige typer og størrelser av Ionic Breezes å passe luftrengjøringsbehov uansett størrelse rom. Astma og allergikere kan ha nytte av å fjerne smuss og andre allergener fra luften rundt.

Bruksanvisning

Feilsøking

Fjern Ionic Breeze bort fra ildsteder. Støv og sot vil tette opp filtrene og enheten kan ikke fungere skikkelig.

Slå av og koble fra enheten hvis du hører en statisk støy. Skyv samlingen rutenettet ut fra Ionic Breeze. Snu eller invertere enheten flere ganger. Sett på samlingen rutenettet. Plugg inn i veggen og slå på enheten.

Rengjør enheten hvis et rødt lys vises. Dette indikerer at enheten er skitten og må renses. Når det røde lyset tennes, vil Ionic Breeze slå seg av.

Slå av Ionic Breeze av for å finne ut om andre apparater forstyrrer sin operative frekvens. Endre plasseringen av enheten eller antenne for å redusere forstyrrelser.

Prøv å koble Ionic Breeze til en annen elektronisk uttak. For å unngå ytterligere forstyrrelser, plugge enheten inn i sin egen stikkontakt og unngå å dele ut kontakten med et apparat som kan være årsaken til forstyrrelser.

Tips og advarsler

  • Rengjør Ionic Breeze hver uke for å opprettholde effektiv drift.
  • For din egen sikkerhet, må du koble enheten før rengjøring eller reparere Ionic Breeze.