Digidexo.com

Hudproblemer forårsaket av inkontinens

Inkontinens er manglende evne i kroppen til å styre sin excretory system, som inkluderer vannlating og avføring. Inkontinens kan føre til ikke bare dehydrering og forlegenhet --- det kan også føre til hudproblemer.

Hudutslett

Inkontinens kan føre til at huden å være i kontakt med urin i lange perioder av gangen, spesielt hvis det er igjen urenset. PH i urinen fører til en skadelig kjemisk reaksjon med huden.

Fordeling av barrierefunksjon

De alkaliske forbindelser kan finnes i urin og avføring. Disse forbindelser reagerer med huden og senker dens evne til å filtrere ut bakterier på grunn av overskytende fuktighet nær huden.

Infeksjon

Det er store mengder bakterier som finnes i urin og avføring. På grunn av dette, kan disse bakteriene finne veien til huden og infisere den på kontaktstedet hvis igjen uten å bli grundig rengjort og desinfisert.

Miliaria

Tilstanden er en tilstand som er forårsaket av obstruksjon av svettekjertlene og nærliggende porene. For at huden til å overleve og bli frisk, er det nødvendig for at det skal være stadig får luft. Selv etter en kort tid av pore-blokkering på hudoverflaten, skade kan oppstå.

Erkjennelsen av hudproblemer

Betennelse er sannsynlig å skje rundt baken og genitalia, og er den mest vanlige og åpenbare tegn på infeksjon. Betent hud blir rød og varmer opp; Dette er kroppens naturlige forsvarsmekanisme mot bakterier.