Digidexo.com

Enkleste måte å sette inn kontaktlinser

Putting kontaktlinser i øyet kan være spesielt vanskelig for nye kontaktlinsebrukere og ganske stort hinder å overvinne. Selv om det kan ta deg noen minutter til en halv time å sette inn linsene i når du først får dem, etter uker med praksis, vil du være i stand til å sette dem i øynene dine på noen få minutter hver morgen. Enten du bruker harde eller myke kontakter, til metoden sette dem i er den samme.

Forberedelse

Før du setter i linsene dine, sørg for at hendene dine er rene. Vaske hendene i varmt vann med såpe og tørk dem av helt før du håndterer linsene. Fjern linsene fra deres sak og sørge for at de ikke er innsiden ut (en kontakt som er den rette måten vil se ut som om det er i en perfekt halvsirkel, vil en innvendig ut kontakten har en litt kantete utseende). Det kan være lurt å stå foran speilet hvis du er en nybegynner.

Sette det i øynene

Plasser kontaktlinsen høyre side opp på pekefingeren. Plasser noen dråper kontakt løsning på objektivet for å fukte det litt. Med langfingeren på samme hånd, trekk nedre lokket ned. Med den andre hånden, trekk øvre øyelokk opp slik at øyet er lettere å se. Ser rett frem, plasserer kontaktlinse på øyeeplet veldig forsiktig. Du trenger ikke å skyve objektivet, som vann fra linsen og øyet vil tiltrekke hverandre. Det skal lett gli over på det øyet.

Etter at Lens er satt inn

Etter at objektivet sitter på øyet, blinke flere ganger for å kontrollere at den er på plass. Det kan være lurt å deretter bruke fuktighetsdråper på din øye over objektivet for å sikre riktig mengde fuktighet. Fuktighetsdråper kan kjøpes over disk hos din lokale stoffet butikken og kan brukes når som helst i løpet av dagen når du føler øynene dine blir litt tørr.