Digidexo.com

Slik fjerner Kirurgisk Tape Lim

Slik fjerner Kirurgisk Tape Lim


Hvis du er pålagt å bære en kirurgisk bandasje i lang tid, på grunn av en skade eller operasjon, kan du ende opp med kirurgisk tape lim fast på huden din når bandasjen er fjernet. De små biter av lim kan være irriterende, men også smertefullt når huden blir trukket eller fast på andre overflater. Fjern limet helt og nøye for å løse problemet uten å skade huden din.

Bruksanvisning

Vri håret tørketrommel på "Lav" varmeinnstilling. Hold det ca 12 inches fra huden din og varmen lenge nok til å varme opp huden. Varmen myker kirurgisk tape limet slik at det er lettere å fjerne.

Fukt en bomullsdott med babyolje. Gni babyolje inn i oppvarmet område. La baby olje på overflaten av huden din i noen minutter.

Tørk av limet av huden din med en ren bomullsdott. Fukt en annen bomullsdott med neglelakkfjerner. Forsiktig skrubbe av de resterende tape limet med neglelakkfjerner.

Vask huden med såpe og varmt vann. Gni huden forsiktig med vaskeklut for å fjerne eventuelle siste rester av lim. Tørk huden din ved å klappe den med et rent håndkle.

Tips og advarsler

  • Bruk olivenolje eller mineralolje for å fjerne limrester når babyolje ikke er tilgjengelig.
  • Tape rester fra kirurgisk tape som var på i lang tid kan ta litt tid å fjerne. Være vedvarende og gjenta trinnene før det er fjernet.
  • Sug større områder med tape lim i såpevann i 30 minutter før du fortsetter med følge fremgangsmåten. Såpevann kan hjelpe myke opp limet.