Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Tattoo Removal

Tatoveringer er en populær metode for kroppskunst. For å opprette en tatovering, er blekket sprøytes inn i huden for å endre sin pigmentering. Mange synes at etter at de har hatt sin tatovering for en del år, ikke lenger passer det deres livsstil eller personlighet. Når dyrt profesjonell tatovering fjerning er ikke et alternativ, er det flere hjemme-metoder som kan brukes.

Bruksanvisning

•  Prøv en tatovering fjerning krem. En av de mest annonseres at-home tatovering fjerning metoder er kremer som Tat B Gone og Tattoo-Off. Tattoo-OFF, for eksempel, hevder at det vil visne tatoveringer nesten utelukkende i så lite som seks måneder. Brukerkommentarer variere, og du vil være å bruke penger på kremen over en lang periode, så sammenligne kostnader før du velger denne metoden (se Ressurser nedenfor).

Sand tatoveringen av. Fordi tatoveringer er plassert i nærheten av de øverste lagene av huden, er det mulig å fjerne dem med skuremidler. Du kan prøve å bruke en pimpstein, sandpapir, eller en makt slipemaskin. Husk at dette ikke er en spesielt sikker metode for tatovering fjerning, og sørg for å bruke antibakteriell salve for å hindre smitte.

Bruk en ekstrem metode. Hvis du har en høy toleranse for smerte og ingen bekymringer om arrdannelse, kan du prøve å Magic Wand Hjem Tattoo Removal System, et produkt fra store oppfinnelser. Magic Wand er egentlig et lite jern som du har brukt til tatovering til å bokstavelig talt brenne den av. Etter at huden blir brent, blir du bedt om å pakke inn området med plaster som må endres hvert 30. minutt. Dette er en spesielt farlig metode for tatovering fjerning (se Ressurser nedenfor).

Dekk din tatovering. Hvis du trenger å dekke din tatovering bare for arbeid eller visse anledninger, vurdere å bruke tatovering makeup. Ofte brukt av film- og sceneaktører, er tatovering makeup tungt pigmentert å skjule tatoveringer. Det er nyttig for mindre tatoveringer, og er en rimelig, sikker metode. Du kan finne tatovering makeup på butikker som selger scenekunst kostymer og produkter, eller elektronisk på forhandlere som Ben Nye (se Ressurser nedenfor).

Vurdere alternativene. At hjemmet tatovering fjerning kan være en farlig forsøke, og du kjører risikoen for infeksjon og arrdannelse. Vurdere kostnadene for din valgte fjerning metode og de estetiske og helseeffekter før du går gjennom med en alvorlig tatovering fjerning prosedyre.

Tips og advarsler

  • Vurdere alternativene. At hjemmet tatovering fjerning kan være en farlig forsøke, og du kjører risikoen for infeksjon og arrdannelse. Vurdere kostnadene for din valgte fjerning metode og de estetiske og helseeffekter før du går gjennom med en alvorlig tatovering fjerning prosedyre.