Digidexo.com

Sammensatte Ufrivillig barnløshet

Hormon erstatning terapi blir ofte brukt for å lindre noen av symptomene forbundet med overgangsalderen. Tradisjonelle hormon erstatning terapi inkluderer østrogen, progesteron eller progesteron. De eneste FDA-godkjente behandling er de som inneholder progestin bare, østrogen eneste eller en kombinasjon av østrogen og gestagen. Foreløpig er online selskaper aggressivt fremme BHRT hormon erstatning terapi som gunstig for kvinner i overgangsalderen. Ifølge Food and Drug Administration, de fleste av disse sammensatte behandlingsformer er ineffektive og noen kan til og med være farlig.

Compounding

Kompoundering oppstår når en farmasøyt kombinerer eller endrer narkotika for å skreddersy en medisin for en bestemt pasient. Compounding er bestilt av en pasientens lege. Tilberedelse kan være så enkelt som å fjerne konserveringsmidler eller fargestoffer. Eller den kan omfatte å kombinere to forskjellige stoffer for å gjøre et nytt medikament. Sikkerheten og effektiviteten av den nye forsterket medisinering avhenger av kvaliteten på apoteket, omsorg tatt under compounding prosessen og kvaliteter av legemidler som brukes til å lage det nye stoffet. The Food and Drug Administration advarer om at når "apotek compounders både fungerer som narkotika produsenter og engasjere seg i høyt volum distribusjon, risikoen for pasienten skade øker" (se referanse 1).

Forsterket Ufrivillig barnløshet

FDA har utstedt advarsler mot å bruke forsterket hormon terapi som ofte omtales som bio-identisk hormonbehandling (BHRT). Begrepet "bio-identisk" er ikke anerkjent av FDA og definisjonen varierer i henhold til brukeren. Noen fremme begrepet som betyr "alle naturlige plante avledet hormoner", mens en annen bruker begrepet til å definere forbindelser som har samme "kjemiske og molekylære strukturen" som hormoner som produseres av kroppen (se referanse 1).
BHRT terapi ofte inneholder en ingrediens, østriol, som ikke er godkjent for bruk av FDA. Andre vanlige BHRT ingredienser inkluderer østrogen og progesteron. I de fleste tilfeller er det ulovlig å bruke østriol som en del av en forsterket narkotika. FDA sier det er absolutt ingen bevis de forsterket hormon behandling virker eller at de er trygge.
En annen bekymring er falske eller villedende påstander. Mange produsenter lover forsterket behandlingsformer vil bidra til å forhindre hjerneslag, kreft og debilitative sykdommer som Alzheimers. FDA har sendt varselbrev til syv selskaper byrået mener er skyldig i å lage villedende eller falske uttalelser om BHRT produkter (se Referanse 2). Men flere og flere BHRT selskaper dukker opp på internett. Problemer i å beskytte forbrukerne mot disse selskapene er manglende føderale krav. BHRT selskaper er ikke pålagt å registrere seg hos FDA, eller for å rapportere om de produktene de produsenten (se referanse 1).