Digidexo.com

Hvordan Boost Aldehyde Metabolism

Hvordan Boost Aldehyde Metabolism


Aldehyd giftstoffer kan forårsake skade på kroppen din hvis ikke metabolisert og ryddet ut av kroppen i tide. Ifølge WorldWideHealth.com, disse aldehyder inn i kroppen fra skadede umettet fett i potetgull, mais chips eller pommes frites, og også som kjemikalier som finnes i miljøet. Hvis disse giftstoffer overbelaste kroppens system, kan naturlig avgiftning ikke forekomme, og du kan oppleve hjerne tåke. Heldigvis finnes det måter å hjelpe kroppen forbrenne og avgifte aldehyder raskere.

Hvordan Boost Aldehyde Metabolism

•  Ta pantethine. Ifølge Byron J Richards, en sertifisert klinisk ernæringsfysiolog sitert på WorldWideHealth.com, er pantethine et næringsstoff som bedrer helsen og metabolisme, øker aktiviteten av aldehyd avgiftning, og forbedrer hukommelsen og nerve overføring som ellers kunne skadet fra aldehyd overbelastning. Pantethine er et derivat av vitamin B5 som konverterer til co-enzym A (CoA) og er tilgjengelig fra ernæringsfysiolog eller helse-butikken.

Øke mengden av antioksidanter du forbruker, slik som finnes i vitamin C og E, for å øke metabolismen av aldehyder. Ifølge en klinisk forskningsstudie utført av diabetes og fedme Center ved Institutt for molekylær Cardiology, publisert i American Heart Association Journals, øke metabolismen av aldehyder kan redusere stress og forbedre motstand til hjertesykdommer og hjerte-og karsykdommer.

•  Øke produksjonen av aldosereduktase (AR) i kroppen, noe som er et enzym som gir raskere stoffskifte av aldehyder og kan redusere betennelser og forbedre immunforsvaret, ifølge en studie utført av Seksjon for Cardiology en University of Kentucky og publisert i Journal of Biological Chemistry. For å gjøre dette, må du forbruke mer glukose, som søtet fruktjuicer og sukkerholdige frokostblandinger. Dette kan utløse diabetes, slik at personer med risiko for diabetes ikke bør øke AR produksjon.