Digidexo.com

Hva er Candida Detox?

Candida Detox er en urte supplement i Crystal Star linje av produkter for behandling av candida overvekst. Candida er en naturlig forekommende bakterier som kan forårsake helseproblemer hvis den vokser ut av kontroll. Produktet inneholder en rekke urter og er tilgjengelig i kapselform.

Ingrediens oversikt

Candida Detox inneholder en rekke urter og soppmidler til å angripe og eliminere Candida, samt kosttilskudd for å øke immunforsvaret. Ifølge healthyhealing.com, produktet er spesielt utviklet for å redusere "die off" effekt, noe som er en midlertidig forverring av symptomer som candida er drept.

Soppdrepende urter

Candida Detox inneholder naturlige soppdrepende urter som oliven blad ekstrakt, pau d'arco, grapefrukt frø, og svart valnøtt skrog, som aggressivt bekjempe candida bakterier.

Immun-boosting urter

Produktet inneholder også ingredienser som solhatt, alma bær, og siberian eleuthero, som bidrar til å stimulere immunforsvaret. Siberian eleuthero bekjemper også stress, en felles faktor i candida overvekst.

Andre urter

Rhodiola og rosmarin bidra til å bekjempe den mentale fogginess som ofte skyldes candida overvekst. Løvetann rot fremmer toksin utgivelsen ved å stimulere lever- og nyrefunksjon.

Bruksanvisning

Ta to kapsler to ganger om dagen i tre måneder. Hvile en måned og deretter gjenta om nødvendig.