Digidexo.com

Hvordan søke Søt Olje for øret aches

Søt olje er et annet navn for olivenolje, i henhold til den Dictionary.reference nettsiden. Det kan bli funnet på stoff butikker og i helsekostbutikker. En av de mest populære anvendelser av søt olje er for behandling av øre smerter. Det er en gammeldags middel som har tålt tidens tann på grunn av dens effektivitet. Påføring søt olje for øret aches er enkelt, og det kan bidra til å lette smerten.

Bruksanvisning

•  Plasser flere dråper søt olje på en metall teskje før det er nesten full.

Lys en fyrstikk. Plasser flammen et par inches under kuppelen av skjeen. Forsiktig flytte kampen frem og tilbake for å varme den søte olje. Det vil ikke ta lang tid.

Blås kampen ut. Test temperaturen av det søte olje ved å dyppe en ren finger i den. Hvis det er varmt, la den kjøle seg ned til en varm temperatur før du bruker den.

Vipp lidende hode så de berørte øret vender opp. Sakte duskregn søt olje inn i øret. Masser øret og halsen under øret for å hjelpe oljen går inn i øregangen, ifølge jenta få Strong.

Plasser en ren bomullsdott rett innenfor øret for å hjelpe den søte oljen renner ut, ifølge California Chronicle. Når du har brukt søt olje for øret aches, har den lidende ligge en stund med de berørte øret vendt opp. Han bør begynne å føle lettelse fra smerte i 5 til 10 minutter.

Tips og advarsler

  • Ved hjelp av søt olje har ingen kjente bivirkninger.