Digidexo.com

Healing depresjon naturlig

Psykoterapi og medisinering er verktøy for healing klinisk depresjon, men noen ganger er de ikke rimelig eller tilgjengelig for folk som lider av tilstanden. Selv vedlikehold og mestring av depresjon kan praktiseres hjemme. Du kan helbrede depresjon naturlig ved å endre kosthold, praktisere positive selvfølelsen og få god trening.

Kosthold og ernæring

Maten du spiser kan hjelpe lette symptomer på depresjon som kan være forårsaket av kjemiske ubalanser. Visse matvarer og næringsstoffer bidrar til å produsere positive-humør nevrotransmittere som serotonin og dopamin. Matvarer som melk, egg og kalkun inneholder konsentrasjoner av tryptofan. Tryptofan er den aminosyre som bidrar til å bygge serotonin. Magnesium er en annen mental-helse booster. Magnesium er ansvarlig for å holde hjernecellene aktive og kommunisere. En studie publisert i desember 1977 Journal of nervøse og mentale lidelser viste at mange deprimerte pasienter har magnesiummangel. Omega-3 fettsyrer også ut til å være mangel på depresjon pasienter, ifølge en 2006 University of Pittsburgh studie rapportert på Science Daily nettside. Artisjokker, hele hvetemel og mandler er høy i magnesium, mens laksen er en god kilde til Omega-3. B-vitaminer som B6 bidra til å heve nivået av serotonin; B6 finnes i tunfisk, bananer og hvitløk.

Positive selvfølelsen

Psykoterapeuter kan gi deg selvfølelsen ideer som kan hjelpe deg å håndtere depresjon symptomer som underslo skyld og tap av selv videre. Mange av disse tankene er automatiske. Først erkjenner disse tankene høyt. Et eksempel kan være: "Jeg vil miste jobben min hvis jeg går glipp av altfor mange dager." Deretter undersøke følelser knyttet til disse tankene, for eksempel: "Jeg føler meg fryktelig for å forlate mine kollegaer bak." Til slutt erkjenner de positive og realistiske aspekter av disse tankene og situasjoner. For eksempel, "jeg blir bedre for hver dag og mine kolleger støtter meg gjennom denne krisen." Du trenger ikke en psykoterapeut for å gi deg det grunnleggende selvfølelsen; du kan bestille bøker som "Hva du skal si når du snakker til deg selv" av Jennifer Rothschild. Nettsteder som Amazon.com tilbyr også DVDer og lydbøker på positive selvfølelsen. Les brukeranmeldelser for å hjelpe deg med å velge de som passer best til dine behov.

Trening

Å få frisk luft og mosjon er en annen naturlig måte å helbrede depresjon symptomer. Trening stimulerer endorfin hormon, som bidrar til å produsere de "feel good" følelse over hele kroppen. Deltar i et treningsprogram som aerobic eller lagidretter kan også øke tilliten. Depresjon pasienter kan sette små, oppnåelige mål som programmene gå videre. Gjør yoga eller tai chi kan gi både mental og fysisk balanse som du konsentrere deg om bevegelser og oksygen sirkulasjon. Bare delta i øvelser som krever konsentrasjon kan tjene som et sunt distraksjon fra kontinuerlig depresjon relatert tenkning.