Digidexo.com

Sensory Board Project for Kids

Sensory Board Project for Kids


Sensoriske styrene hjelpe barn med sensoriske behandling lidelser for å lære hvordan å behandle taktile sanseinntrykk. Sensoriske styrene er også nyttig for typisk utviklings barn. Den ideelle sensoriske Styret vil invitere til barnet slik at han eller hun ønsker å leke med den. Sensoriske Platene spille med en hensikt. Sensoriske styrene er et prosjekt alle foreldre eller lærer kan gjøre for barna i deres varetekt med sensoriske behandling lidelser.

Grunnlaget for den sensoriske Board

Grunnlaget for den sensoriske styret kan fremstilles av nesten en hvilken som helst hard overflate, fra tre til overflaten av en ubrukt vegg. En sensorisk bord kan være laget av tre kork dalbaner som er svært billig. Varer til den sensoriske styret kan limes til overflaten av kork. Coasters kan monteres på et stykke kryssfiner med limpistol.

Myke overflater

For å gjøre en sensorisk bord for barn, er det viktig å integrere noen elementer inn i tabell som vil tillate barnet å oppleve snev av myke gjenstander. Noen eksempler på myke elementer som kan inkluderes når du bygger en sensorisk tabellen er følgende: En hårlokk, bomull baller, en fjærkost eller pels kutt fra en utstoppa dyr. Fest noen av disse elementene sikkert til Sensor bord ved hjelp av lim eller en kort streng som kobler brettet til objektet.

Harde overflater

Å bygge en sensorisk bord for barna, bør harde elementer bygges inn i styret. Dette er den enkleste å feste fordi mange harde elementer kan limes direkte til korken. Eksempler på harde gjenstander som kan bygges inn i en sensorisk styre er: tre bokstaver, et stykke sandpapir, en metallkjede og en glatt polert stein.

Overflater med forskjellige teksturer

Blant de viktigste elementene strukturerte overflater er å inkludere fordi disse stimulere den taktile sanser mest. Eksempler på teksturerte elementer som kan være knyttet til en sensorisk bord inkluderer: Dobbeltsidig tape, ull stoff, fløyel stoff, papir med preget bokstaver, en hårbørste, en gummivaskehanske, en kokosnøtt skall eller et stykke krok og loop tape .

Glatte overflater

Glatte overflater bør inkluderes på den sensoriske bord prosjektet. Glatte overflater gi barn mulighet til å oppfatte forskjellene mellom glatte flater og teksturerte overflater. Eksempler på glatte materialer for å ta med på en sensorisk styret er: Et stykke silke stoff, et stykke av bomull eller en kompakt disk.