Digidexo.com

Hva kan du gjøre for kløe som Dexedrine årsaker?

Attention Deficit og Hyperactivity Disorder er et fenomen får økende oppmerksomhet i vår utdanning og helsevesen. Mens lærere og foreldre er å lære om hvordan de skal støtte barn med ADHD, har farmasøytiske selskaper utviklet en rekke legemidler vellykkede i å dempe virkningene av tilstanden. Dexedrine er et populært ADHD medisiner med noen ikke-så-populære bivirkninger. La oss snakke om kløe.

Dexedrine

Dexedrine er en resept-styrke stimulant. For de med ADHD, kan Dexedrine faktisk lage ro og tillate dem å fokusere bedre. Men Dexedrine er medlem av amfetamin familien og som de fleste legemidler i sin klasse, kommer med risiko og potensial for avhengighet. Dexedrine må brukes som anvist, og en bruker av denne medisinen bør sees på noe ønske om å øke doseringen.

Typisk Kløe

Når begynner bruk av Dexedrine, folk noen ganger oppleve følelsen av kløe. Det er egentlig ikke mye som kan gjøres med dette bortsett fra å henge på. Som en kropp begynner å venne seg til medisinen, kløe slites vanligvis av.
Ikke bruk aktuelle medisiner som Benedryl krem, Caladryl eller kortison. De vil ikke gjøre en forskjell. Ikke ta noen muntlige medisiner heller. Og ikke skade deg selv skrape.
Det beste er å snakke med at legen din, som kan gjøre endringer i dosering eller type medisin.

Allergiske Reaksjoner

Ikke alt kløe er den samme. Hvis du ser tegn til utslett, misfarging eller hevelse ledsaget av kløe, er det mer sannsynlig en allergisk reaksjon. Dette kan skje med alle medisiner og det absolutt skjer med noen mennesker som starter Dexedrine.
Hvis du har noen av disse symptomene, må du umiddelbart varsle din lege. Dersom reaksjonen er alvorlig nok, kan du gå til et presserende omsorg eller legevakten. I enklere situasjoner, kan legen sette deg på et antihistamin - aktuell, muntlig eller begge deler for å kontrollere den allergiske reaksjonen. Og i de fleste tilfeller, allergiske reaksjoner mener du ikke er en god kandidat for Dexedrine og det er på tide å snakke med legen din om alternativer.