Digidexo.com

Hvordan gi deg selv Sleep Apnea behandling

Hvordan gi deg selv Sleep Apnea behandling


Søvnapné behandling varierer mye avhengig av alvorlighetsgraden av søvnapné og årsakene til søvnapné. Det er mange ting du kan gjøre selv for å redusere eller eliminere søvnapné. Dette søvnapné behandling kan gjøres uten hjelp av en lege, men hvis symptomene vedvarer en lege bør konsulteres for din egen sikkerhet og helse, og til å oppdage søvnapné behandlingstilbud.

Bruksanvisning

eliminere beroligende medisiner og koffein.

For mange er dette den enkleste søvnapné behandling mulig. Når livet blir stressende og søvnsyklus begynner å bli avbrutt vi ofte prøve en syklus av pumping vår energi gjennom dagen med sentralstimulerende midler fulgt tvinge søvn gjennom beroligende midler. Dette fører til svært lav kvalitet søvn og generell langsiktig tretthet.

Begynn å sove på din side. Mange synes det er vanskelig å endre sovestillinger, men over tid kan du trene kroppen til å sove på denne måten. Dette holder luftveiene blir hindret så enkelt og fungerer som en god søvnapné behandling dersom søvnapné er mindre.

Figur din idealvekt for din høyde. Mange tilfeller av søvnapné er forårsaket av en overvektig tilstand som hindrer puste prosessen når du sover om natten. Når du har din idealvekt, kan du bruke et vekttap system for å komme ned til og opprettholde den vekten.

Få rådgivning for underliggende emosjonelle problemer. Angst, depresjon, eller relasjonskonflikt (overt eller subtile) kan føre til søvnapné. Dette betyr søvnapné behandling må være helhetlig for deg, adressering årsaker til stress, angst, depresjon eller konflikt.

Gå for en grundig søvn test. Hvis du fortsetter å legge merke til rykking gjennom natten, dårlig søvnkvalitet, eller utmattelse i løpet av dagen må du oppsøke lege og få en søvn test for å fastslå søvnapné behandling. Du kan kreve en pustemaskin, medisinering, eller til og med kirurgi.

Se flere tips om søvnapné behandling alternativene nedenfor.

Tips og advarsler

  • Eliminer sjokolade fra kosten din etter middag.
  • Vurder å bruke melatonin eller visse urtete å hjelpe natten avslapning.
  • Slå av TV-en drøy time før leggetid.
  • Øv dype pusteteknikker, avspenningsteknikker, og dimme lysene godt før du prøver å sove.
  • Se relaterte artikler ovenfor for mer hjelp og helse behandlingstilbud.