Digidexo.com

Fasett leddsmerter Relief

Fasett leddene er lokalisert i ryggen bak og i mellom hver ryggvirvler. De støtter ryggsøylen og bidra til å stabil det, og gi ryggraden omtrent 20 prosent av sin kronglete evne. Fasett leddsmerter kan være et resultat av leddgikt, skade eller skade på brusk som pute leddet. Finne lindring av fasett leddsmerter ofte krever en mangeartet tilnærming.

Livsstil Justeringer

Sørg for å ha en lege diagnostisere tilstanden din. For de fleste mennesker med fasett leddsmerter, noe som gjør endringer i dagliglivet er viktig ikke bare å gi smertelindring, men også å hindre senere bluss ups eller ytterligere forverring.
Arbeide med å opprettholde riktig holdning til å redusere stress ryggraden opplevelser i hver bevegelse i løpet av dagen. Du vil også være lurt å se gjennom de vanligste aktivitetene for å sikre at du ikke gjør for mye løfting. Når du gjør løfte ting, pass på at du løfter med bena og ikke bøyd i hoftene. Se på skrivebord og andre arbeidsstasjoner å sørge for at du ikke vri mye gjennom grunnleggende arbeidsaktiviteter. Dette vil bidra til å redusere belastningen på fasett leddene.

Fysioterapi

Øvelsen vil forbedre sirkulasjonen, styrke og fleksibilitet. Alle disse vil bidra til å redusere fasett leddsmerter. Målet for fysisk terapi er å øke styrken av de svekkede områder som kan bidra til en ubalanse og dermed skaper press på skjøten. Redusere presset vil bidra til å redusere betennelse og mye av smerter forårsaket av den. Snakk med legen din for å utvikle en fysioterapi og treningsprogram som er riktig for deg. Svømming og yoga er også gode low-impact aktiviteter som vil bidra til å forbedre styrke og fleksibilitet.

Pharmaceutical Ledelse

Medisiner kan benyttes til å redusere hevelse og bidra til å lindre smerte. Over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen kan være nok til å redusere muskelkramper og redusere betennelser. Hvis løpet av terapi ikke fungerer, kan sterke reseptbelagte medisiner gis av legen din. Disse inkluderer muskel relaxers. Hvis medisiner ikke klarer, kan legen anbefale en kirurgisk prosedyre, "de-nerving" fasett joint ved å plassere en liten elektrode i nerve å stoppe nerve funksjon i leddet.