Digidexo.com

Naturlig rette for Baby Sinus Congestion

Når nesetetthet oppstår i en baby, kan det være en grunn til alarm i foreldrene. Selv sjelden alvorlig, kan en tett nese føre til problemer med barnets evne til sykepleier, og ifølge Medlineplus.com, kan forårsake livstruende pusteproblemer. Congestion kan påvirke ørene, forstyrre hørsel og taleutvikling, forstyrre søvnmønster, være en årsak til snorking og kan være assosiert med perioder med søvnapné hvor barnet ikke puster under søvn. Over-the-counter medisiner er farlig for babyer og foreldre må stole på naturlige metoder for å lindre tett nese.

Løsne Slimete

Babyer puster kun gjennom nesen, ikke munnen. Det er viktig at deres nesegangene forbli åpen og fri for slim som mulig. Saltvann nesedråper påføres direkte inn i nesen vil bidra til å berolige nesegangene og løsne de tykke slimete sekret som er forbundet med en bihulebetennelse. Ove-the-counter spedbarn saltløsninger er tilgjengelig på de fleste apotek og narkotika butikker. Løsningen kommer i en liten beholder med en dyse på toppen som kan brukes enten som en spray eller pipette. For babyer og barn under 2, bør saltløsning påføres som dråper. Hvis du foretrekker å lage din egen saltvannsoppløsning hjemme, kan du legge til 1/2 teskje salt til en kopp fersk vann til en liten pott. Varm løsningen inntil saltet oppløses i vannet. Avkjøl helt. Du trenger en liten dropper å bruke løsningen i nesegangene.

Pakk Slimete

Legge barnet ned på ryggen og vippe hodet litt bakover. Nesegangene ikke gå rett opp, de går tilbake. Så lenge barnet ligger på ryggen med hodet litt på skrå tilbake, vil dråpene dryppe tilbake til rett sted. Mens du holder babyens hode med en hånd, bruk den andre hånden til å plassere 2 til 3 dråper i hver side av nesen. Ta sprøyten og klem pære sammen for å presse ut all luft. Skyv forsiktig tuppen av sprøyten inn i bunnen av nesen. Ikke tving sprøyten inn i nasal passasje. Slipp pære. Som pæren fylles opp med luft, vil det trekke ut slim fra innsiden nesegangene. fortsette til passasjer er klare. Gjenta på andre siden. Utvise slimete fra innsiden av pære og skyll med varmt såpevann når du er ferdig.

Luftfukter

Sett opp en kjølig tåke luftfukter i barneværelset. Det vil bidra til å beholde fuktigheten i luften og holde barnets nesegangene fuktig ved å hindre flimmerhårene i nesen tørker ut. Dette åpner for enklere drenering av slim fra bihulene. Du kan legge til luftfuktere til alle rom i huset.