Digidexo.com

Viral Skin Disease

Det finnes virus for å infisere alle organ i menneskekroppen. Noen organer infisere leveren, andre magen. Et bredt utvalg av virus infiserer huden og er meget overførbar fra en person til en annen.

Tegn og symptomer

Viral hudsykdommer tilstede som forskjellige typer utslett. Noen utslett er enkle rødhet og varme i huden. Andre viser seg som røde nupper med eller uten væske inni dem. Feber kan eller ikke kan følge med utslett.

Vannkopper

Vannkopper er en virussykdom huden forårsaket av varicella-virus. Selv om det er en vaksine mot det, er vannkopper fortsatt vanlig hos barn. Utslettet presenterer som væskefylte humper primært rundt stammen og litt i ansiktet og armene.

Herpes

Herpes simplex 1 gaver som lesjoner i ansiktet og hodet. Herpes simplex 2 presanger som lesjoner i underlivet. Begge er uhelbredelig, men kviser kan kontrolleres gjennom medisinering.

Meslinger

Meslinger er en sykdom forårsaket av infeksjon med rubella-virus. Utslettet fra meslinger presenterer som store flekker som er flat og omfattende i hele kroppen. Som med vannkopper, er meslingvaksine-forebygges.

Kopper

Kopper er en vaksine-forebygges sykdom som har blitt utryddet siden 1970-tallet på grunn av utbredt vaksinebruk. Imidlertid er det fryktes at det kunne benyttes som et våpen. Kopper utslett ligner vannkopper, men koppe utslett er dominerende i ansiktet og armene, og ikke så mye bagasjerommet.