Digidexo.com

Tegn på autisme i barndom

Autisme er en utviklingsforstyrrelse som vanligvis begynner i de to første årene av et barns liv. Erkjenner skilting kan være vanskelig fordi de kan være subtile i svært små barn, og ett eller to tegn alene er ikke nødvendigvis en positiv indikasjon. Kontakt barnelege hvis du er bekymret for ditt barns utvikling eller tro at han viser tegn til autisme.

Making Øyekontakt

Babyer generelt vil begynne å få øyekontakt og kommunisere med folk de er kjent med, spesielt foreldrene, etter når de er fem eller seks måneder gammel. Babyer som ikke kan stille et tidlig tegn på autisme.

Ikke Smiling

De fleste babyer vil returnere et smil eller smile når de er fornøyd med 6 måneder. En baby som ikke smile av denne alderen kan ha autisme.

Mangel på å imitere Behavior

Ved 8 til 10 måneder, vil babyer begynner å imitere atferd eller lyder, for eksempel klapping, stikker ut tungen og gjenta enkle lyder. Babyer som ikke deltar i slik oppførsel kan være autist.

Uvitende om Omgivelsene

Babyer og småbarn som ikke synes å legge merke til når folk inn i eller ut av et rom eller aktivitet som skjer rundt dem, kan bli stille et tidlig tegn på autisme.

Tilbakegang

Barn som har blitt treffer sine utviklingsmessige milepæler og deretter regress, spesielt i området av sosial kommunikasjon, kan ha autisme.