Digidexo.com

Hva er Forberedelse H brukes til?

Forberedelse H er en familie av salver, kremer, geler, våtservietter og stikkpiller som brukes til å behandle og lindre hevelse, kløe, svie, smerter og andre symptomer forbundet med hemorroider. Hemorroider forekomme hos både menn og kvinner, og er i nærheten av anus (ekstern) eller lavere endetarm (intern).

Hva er hemoroider?

Hemorroider oppstå når årer rundt anus eller lavere rektum er hovne og betente eller varicose. Hemorroider er oftest assosiert med anstrengende å fjerne en krakk som er stort og / eller hardt. Du er mer tilbøyelige til å utvikle hemoroider hvis du er gravid, eldre, overvektig, har diaré, sitte i lange perioder eller delta i analt samleie.

Symptomer og forebygging

Eksterne hemorroider symptomer inkluderer smertefull hevelse resulterer i en klump i nærheten av anus. Dette i sin tur kan forårsake kløe, svie og smertefulle brennende avføring.
Innvendige hemorroider ofte ikke gir symptomer, men de kan føre til rødt blod som skal vises på Toalettpapir, avføring eller i toalettskålen. Hvis en intern hemorrhoid blir en stikker hemorrhoid ved å flytte utenfor anus, kan det bli smertefullt og krever medisinsk intervensjon. Hemorroider er best forebygges ved å spise nok fiber, drikker de riktige væsker og trener.

Behandling

Forberedelse H kremer, salver og våtservietter tilby midlertidig lindring av hevelse og andre symptomer forbundet med hemorroider. I flaggskip, Forberedelse H salve, ingrediensene er mineralolje, fenylefrin, petrolatum og haileverolje. De jobber sammen for å hjelpe lindre betennelser og sette et beskyttende belegg over området. Fenylefrin hjelper krympe hovne områder.

Andre Forberedelse H Products

For interne hemorroider, er Forberedelse H Stikkpiller laget med fenylefrin for hevelse og kakaosmør og haileverolje å beskytte og berolige innsiden av nedre endetarmen.
Forberedelse H Anti-Itch Cream med Hydrokortison kan tilby hjelp til de som har ubehagelig kløe.
Forberedelse H Maksimal Pain Formula legger lokalanestetikum Pramoxine til formelen for å hjelpe lindre smerten.
Forberedelse H Cooling Gel er først og fremst den snerpende trollhassel med fenylefrin.
Forberedelse H medisinert Wipes inneholder trollhassel også, og tillate deg å rengjøre området forsiktig og grundig, noe som er viktig fordi det bidrar til å redusere andre irritasjoner og lar andre aktuelle medisiner til å ha bedre kontakt med huden.

Andre bruksområder for forberedelse H

Noen sier at Forberedelse H salve bidrar til å redusere poser under øynene, glatter huden og reduserer synlige rynker. Ifølge Prep-H.com, dette var på grunn av en gjær-derivat ingrediens som heter "Bio Dyne" (se lenke i Resources). Det amerikanske Food and Drug Administration spurte Wyeth, skaperen av Forberedelse H, til å sikkerhetskopiere disse påstandene. Produsenten valgte å fjerne ingrediens fra det amerikanske produktet stedet for å gå gjennom testingen. Den kanadiske formelen fra Fremstilling H inneholder fremdeles ingrediensen.
Også noen tatovering kunstnere anbefale å sette salven på en ny tatovering for å hjelpe hastighet helbredelse.

Advarsel

Det er flere forhold som har lignende symptomer til de som for hemorroider. Ta kontakt med en medisinsk faglig for riktig diagnose og behandling. Enhver rektal blødning bør bringes til seg oppmerksomheten til en lege.