Digidexo.com

Hvordan ta Betaine Hydrochloride tabletter

Ifølge National Library of Medicine, "betainhydroklorid bidrar til magesyre i kroppen. Betaine hydroklorid er en fordøyelseskanal hjelpemiddel, og kan brukes til å fremme enzymatisk fordøyelse." Men de også gå på å si: "Disse påstandene har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Snakk med din helsepersonell før du tar noen kosttilskudd."

Bruksanvisning

Hvordan ta Betaine Hydrochloride tabletter

Produsentens foreslo bruk av Betaine hydrochloride anbefaler at voksne tar en tablett på begynnelsen av hvert måltid. Imidlertid kan det hende at helsepersonell anbefaler en annen dosering avhengig av din alder, helse og pre-eksisterende forhold. En t400mg tablett Betaine hydrochloride inneholder tilsvarende 95 mg saltsyre.

Bare ta betainhydroklorid tabletter fra en flaske som har en sikker tetning under hetten. Flasker uten denne type forsegling kan være gammel eller utrygt for forbruk. Kvinner som er eller kan være gravide bør rådføre seg med sin lege før du starter en daglig diett.

•  Ikke ta Betaine hydroklorid tabletter hvis du har en duodenal eller magesår, eller har en allergi mot en av ingrediensene. Som nevnt i ingrediens faktaark, de 400mg Betaine HCL tabletter fra PhysioLogics inneholde: "Cellulose (Plant Origin), dikalsiumfosfat, Croscarmellose, Silica, vegetabilsk magnesiumstearat, Cellulose Coating." Dette produktet inneholder ikke og er trygt for mennesker med overfølsomhet for: ". Gjær, hvete, melk eller melkederivater, laktose, sukker, konserveringsmidler, soya, kunstig farge og kunstige smaks" Det er mindre enn 5 mg natrium per porsjon.

Du kan ta betainhydroklorid tabletter som markedsføres under et annet navn. Rxlist.com presiserer at følgende er andre navn Betaine hydrochloride er kjent som: "Betaine, Betaine HCl, Betaine Saltsyre, trimethylglycine, trimethylglycine hydrochloride, TMG (trimethylglycine)", oxyneurine og glycinbetain.

kapsler og tabletter er veien å ta Betaine hydroklorid. Doseringer på 400, 500 og 600mg er vanlig. Foreløpig er det ingen flytende form av Betaine hydrochloride tilgjengelig for dem som ikke kan tolerere piller. Å innta i flytende form, åpne kapselen og helt oppløse den i vann, melk eller juice. Ikke oppbevar Betaine hydroklorid løsning, ta det umiddelbart og kast som ikke forbrukes. Som anbefalt av Florahealth.com, "det skal ikke brukes dersom pulveret ikke løses helt eller gir en farget løsning."