Digidexo.com

Rollen av en Neonatal Nurse for hjemmebesøk

Rollen av en Neonatal Nurse for hjemmebesøk


Målet med en neonatal hjemmebesøk er å sikre dagens og fremtidens helse og sikkerhet for mor og barn. Nyfødt sykepleieren gjør dette gjennom observasjon, undersøkelse og personlige intervjuer.

Patient Education

I mange tilfeller kan nye mødre forlater sykehuset med ubesvarte spørsmål. Neonatal sykepleiere svare på disse spørsmålene og adresse eventuelle nye bekymringer om barnets omsorg og helse.

Fysisk eksamen av Baby

Neonatal sykepleiere undersøke barnet for å sørge for at de har det bra hjemme. De anbefaler hjemmehjelp, medisiner, legebesøk eller innleggelser hvis de observerer et medisinsk problem med babyen.

Delvis Fysisk eksamen av mamma

Det er vanlig for neonatale sykepleiere for delvis å undersøke moren. De kan sjekke på flere ting som spenner fra sår / smerte fra amming til keisersnitt snitt healing fremgang.

Miljø Observasjon

Neonatal sykepleiere observere hjemmemiljø for å se etter eventuelle sikkerhetsrisikoer til babyen som sigarettrøyking eller choking / kvelning farer i eller i nærheten av babyens barneseng.

Mental Helse Observation

Siden tegn på fødselsdepresjon er vanskelig å observere på sykehuset, neonatale sykepleiere er opplært til å se etter signaler hjemme. De kan også spørre mor om hennes mentale velvære.

Forsyninger og ressurser

Neonatal sykepleiere gi mødre forsyninger de trenger for å ta vare på barnets medisinske behov. De gir også en rekke andre forsyninger og ressurser som kondom eller henvisninger til oppfølgingsbesøk eller støttegrupper.