Digidexo.com

Eye-styrke øvelser for barn

Våre øyne er bygget opp av hundrevis av små muskler som kan styrkes og videreutvikles akkurat som alle andre muskler i kroppen. Eye-styrke øvelser for barn kan korrigere vanlige synsproblemer, hindrer behovet for korrigerende linser senere i livet. Den manglende evne til å fokusere synet og kontroll øyebevegelser kan gjøre det vanskelig å lære å lese og vedlikeholde oppmerksomhet i klassen.

Selv barn med 20/20 visjon kan lide av udiagnostiserte synsproblemer som gjør læring vanskeligere. Utføre noen enkle øye-styrkeøvelser hver dag kan gjøre en forskjell.

Prakke

Slapp øynene dine mens du sitter ved bordet. Stable puter på foran deg helt til de når en høyde som gjør det mulig å komfortabelt holde håndflatene rett foran øynene dine. Lukk øynene og lett dekke hvert øye med håndflatene, slik at du blokkerer noen lys. Pust dypt og sakte mens du holder håndflatene over øynene dine, være forsiktig med å legge press. Gjør denne øvelsen i 10 minutter to til tre ganger om dagen.

Swinging

Begynn denne øvelsen ved å lukke øynene og slappe av dem. Neste, stå opp, åpne øynene og finne et fjernt objekt å fokusere på. Se fra side til side på en skånsom, svaiende bevegelse. Blinke øynene dine mens du svinger for å holde dem rene og godt smurt. Dette er en av de beste øye-styrkeøvelser for barn som bruker datamaskiner.

Color of the Day

Velg en farge og har barnet se opp for det i løpet av dagen. Barnet vil bli mer bevisst på et objekts farge enn sin form. For eksempel, dersom fargen på dagen er gul og barnet ser en gul skolebuss, vil hun mer oppmerksomhet mot fargen enn det faktum at det er en buss.

Se klart Metode

Den se klart Method er en serie av øye-styrke øvelser designet for å hjelpe til med synskorreksjon. Ideelt disse øvelsene bør gjøres i 30 minutter om dagen for å styrke og forbedre øyet fleksibilitet. En øvelse oppfordrer endre fokus fra nær til fjerne objekter. Dette gjøres ved å holde en gjenstand foran barnets ansikt og langsomt bevege den ytterligere bort, og deretter langsomt å bringe det lukke igjen. Denne øvelsen trener øyet å følge og objekt og skifte fokus på en gang.

Den se klart Method har også øvelser som kan gi merkbare resultater raskt. En teknikk kjent som "uklarhet avlesning" er en. Start med å ha barnet holde et magasin opp ned, holde den på avstand hvor ordene er ikke lett å kjenne igjen. Barnet vil velge ett ord, og fokusere på å prøve å gjenkjenne hver bokstav.