Digidexo.com

Hvordan bruke Papaya å avlaste forstoppelse Symptomer

Papaya er en tropisk frukt med oransje som farge innvendig og masse frø. Når papayafrukt er helt moden den har også en orange farge på utsiden. Papaya har blitt brukt av innfødte kulturer for å lindre symptomer på sporadisk forstoppelse, magesmerter, og noen fordøyelsessykdommer.

Det er antatt at den papaya enzymet har egenskaper til hjelp i behandling av fordøyelsesproblemer. Papaya er også en god kilde til vitamin C og E. Raw papaya hjelper med avføring. Vurdere disse tipsene for bruk av Papaya for å lindre symptomer på forstoppelse hos voksne.

Hvordan bruke Papaya å avlaste forstoppelse Symptomer

Bruk Papaya enzym kosttilskudd for å lindre forstoppelse symptomer, som for eksempel mangel på avføring. Disse vitaminene selges i tabletter og tygge piller skjemaer for bare voksne. Vanligvis er det anbefalt å ta en papaya enzym pille etter å ha spist, som et måltid supplement. Du kan finne papaya enzym piller i hele matvarer supermarkeder og på vitamin butikker.

•  Prøv å spise den rå papaya frukt å lindre symptomer på forstoppelse. Du kan kjøpe en papaya i supermarkeder og på frukt og grønnsaker butikker. Sørg for at frukten er moden ved å merke den oransje fargen på utsiden. Når frukten er moden den har en søt smak. Raw papaya hjelper med avføring, start ved å spise bare et par stykker.

•  Skrell papaya og ta ut alle frøene fra innsiden. Skjær frukten i små firkantede biter og avkjøl den i en tett lukket beholder. Spise fire eller fem stykker av rå papaya etter lunsj og middag for å hjelpe med forstoppelse.

Gjør papaya fruktjuicer og rister for å behandle forstoppelse. Bruk et par stykker av papaya å foreta en juice ved tilsetning av vann og blanding i en blander. Alternativt, kan du forberede papaya shakes med vanlig melk på en blender. Ikke tilsett sukker til juice eller rister fordi det kan bli for bindende.

Hint

  • Hvis du har langvarig forstoppelse symptomer eller smertefulle magesmerter konsultere legen din.
  • Disse forslagene er å bli brukt av voksne, ikke for barn. Konsultere barnelege hvis du har et barn med alvorlig forstoppelse eller magesmerter.