Digidexo.com

Barley Greens for Weight Loss

Barley Greens for Weight Loss


Bygg greener har blitt dyrket og høstet i århundrer. De er hyllet og æret for sine mange sunn og ernæringsmessige fordeler. Bygg greener er spesielt gunstig i å erstatte enzymer mangler i bearbeidet mat og ødelagt i matlaging. Dette gjør bygg greener viktige i vekttap og vedlikehold.

Betydning

Bygg greener gir fullstendig ernæring. De er en rik kilde for protein og fiber og inneholder alle essensielle enzymer som trengs for fordøyelse og cellefunksjon.

Betraktninger

Fordøyelsesenzymer finnes i bygg greener inkluderer lipase, som bryter ned og løser opp fett. Det går videre i at det tar lagret fett i kroppen og omdanner den til energi. Hvis lipase er fraværende, fett bygger seg opp, vektøkning oppstår, og fettet er akkumulert i arterier, organer og kapillærer.

Funksjon

Protease, finnes i bygg greener, bistår i å bryte ned av proteiner, og det rids kroppen for giftstoffer. For mange giftstoffer i kroppen som forårsaker overflødig fett som skal lagres. Protease funksjon er viktig i å miste fett og vekt.

Funksjoner

Bygg greener ha en rensende effekt. De fremmer en sunn og rask metabolisme. Bygg greener vil skylle giftstoffer, som kan bidra til vektøkning og en svak metabolisme, ut av kroppen.

Potensiell

Bygg greener er svært lav i kalorier og inneholder ikke fett. De gir en myriade av vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer og proteiner.

Typer

Bygg greener blir ofte tatt som en juice, og de kommer i pulver, kapsler og kosttilskudd.