Digidexo.com

Hvordan Stopp Flatulens

Flatulens er en naturlig kroppsfunksjon. Når maten beveger seg gjennom tarmen, er gass opprettet som maten er brutt ned og fordøyd. Når gassen som bygger seg opp i tarmen, må det utvises. Foruten den potensielle sjenanse flatulens kan forårsake i sosiale situasjoner, kan det også føre til smerte som gassene bygge opp i tynntarmen. Heldigvis kan flatulens bli minimalisert eller eliminert med de riktige trinn.

Hvordan Stopp Flatulens

•  Reduser inntaket av fiberrike matvarer med komplekse karbohydrater, som bønner og brokkoli, som er kjent for å føre til gassoppbygging i tarmen. Rich eller fet mat bør også bli redusert i dietten som disse kan forverre på problemet.

tygge maten langsomt og drikke drikker langsomt for å forhindre svelging av overskudd av luft som kan føre til flatulens hvis ikke frigjøres ved raping.

Ta et gass-reduserende supplement, slik som Beano, for å hjelpe kroppen din fordøye komplekse karbohydrater som kan føre til oppblåsthet.

Sjekk med en lege hvis trinnene ovenfor ikke redusere oppblåsthet. En lege kan forskrive medisiner som vil bidra til å regulere fordøyelsen helse og eliminere gass.

Hint

  • Lett-fordøyelig mat med enkle karbohydrater, som pasta, brød og ris, vil ikke føre til oppblåsthet. Kullsyreholdige drikkevarer, slik som brus, føre til oppbygging av overskuddsluft i tarmen som frigjøres som gass.