Digidexo.com

Om Pascalite Clay

Om Pascalite Clay


Pascalite leire er en uvanlig type leire som har blitt funnet å ha mange medisinske anvendelser og personlig pleie. Denne spesielle stoffet, en kalsiumbentonitt, kan finnes bare i gruver i Big Horn Mountains i Wyoming. Det antas å ha blitt dannet fra hundre år gamle vegetasjon og dyrerester. Brukere bruke leire eksternt eller svelges det å kurere, forebygge eller lindre mange kosmetiske og helsemessige forhold i både dyr og mennesker.

Historie

Pascalite leire ble oppdaget i 1930 av en fangstmann ved navn Emile Pascal. Han og hans venn Ray Pendergraft jobbet sammen for å utvinne og produsere stoffet etter at Pascal tilfeldigvis oppdaget noen av sine helbredende krefter på hans chapped, skrapt hender. Det er også antatt at indiansk brukte det som en helbredende balsam, og det er kontoer registrert av helbredelser og innganger fra alvorlige sykdommer og hudlidelser etter søknad eller inntak av pascalite.

Ray Pendergraft og hans kone, Peggy, trodde så sterkt på den uvanlige produkt som de tok over markedsføring og produksjon av leire etter det opprinnelige selskapet, Labbe Products, mislyktes. Ray Pendergraft fortsatte å forkynne de helsemessige fordelene av produktet frem til sin død i 1998.

Kjennetegn

Pascalite leire er minelagt under jorden på en 9000-fots høyde for å beholde sin renhet og verdi. Det er solenergi tørket og deretter sendt til en produksjonsenhet og malt til et pulver som brukes i en rekke medisinske og produkter for personlig pleie. Pulveret omformuleres til piller, kapsler og omslag, avhengig av den påtenkte anvendelse av leire.

Bruksområder

Den kremfarget leire er satt til en rekke bruksområder og kan tas internt og brukes eksternt, avhengig av symptomene til brukeren. Den brukes som et kolon cleanser, ansiktsmaske, deodorant, tannkrem og førstehjelp for brannskader, blant annet. Bønder og hundeeiere bruker leire for lesjoner og sår på dyrene sine, og har vært kjent for å rapportere ekstraordinære resultater. Selv om forbindelser avledet fra pascalite ikke har blitt godkjent av FDA, grundige registreringer holdt av Ray Pendergraft og studier av forskere støtter effektiviteten av homøopatisk produkt.

Tilgjengelighet

Pascalite er tilgjengelig i mange former fra Internett-selskaper og helsekostbutikker. Elementene som finnes i leire, inkludert magnesium, jern, kobber og andre viktige næringsstoffer, gjør det høyt verdsatt av personer som søker naturlig rettsmidler for seg selv, sine familier, husdyr eller kjæledyr.