Digidexo.com

Enalapril og Revmatoid leddgikt behandling

I 1985 ble stoffet enalapril godkjent av Food and Drug Administration til å behandle høyt blodtrykk og hjertesvikt. Men enalapril kan være kontraindisert for de som også har forstyrrelser i bindevevet som lupus, sklerodermi, Marfans eller Sjøgrens syndrom og revmatoid artritt, eller RA, ifølge Drugs.com.

Enalapril

Enalapril er markedsført under navnet Vasotec. Det kalles også en ACE-hemmer narkotika fordi det virker å hemme eller stoppe kroppens angiotensin konvertering enzymer, eller ACE, ifølge en online Medicine Net oppføring på enalapril.

Medisinering Interractions

Hvis du har en bindevevssykdom som for eksempel revmatoid artritt, eller RA, ACE-hemmer stoffer som enalapril kan forårsake bivirkninger når den kombineres med andre legemidler foreskrevet for å behandle RA, ifølge Drugs.com. Et slikt medikament hvis bruk er kontra med ACE-hemmere, i henhold til FDA, er natrium aurotiomalat --- en oppløsning av injiserbare gull brukes for å behandle RA.

"Nitritoid Reaction"

For pasienter med høyt blodtrykk og / eller hjertesykdom, samt revmatoid artritt, bør det utvises forsiktighet ved bruk av enalapril, ifølge FDA. Kombinere medisiner som natrium aurotiomalat med enalapril kan utløse det som kalles en "nitritoid reaksjon", ifølge Medicine Net.

Symptomer

Symptomer på en "nitritoid reaksjon" omfatter generelle rødhet eller rødme i ansiktet, kvalme, oppkast og hypotensjon --- også kjent som lavt blodtrykk, ifølge Medicine Net. Hvis du opplever denne type reaksjon, bør du oppsøke lege umiddelbart.

FDA merking

Per 09.02.1988, FDA mandat tillegg av en advarsel til Vasotec etikett om faren for en "nitritoid reaksjon" når du kombinerer natrium aurotiomalat med en ACE inhbitor. Denne advarselen ble gitt i samsvar med § 505 (o) (4) av Federal Drug og kosmetikkloven, i henhold til online FDA narkotika-sikkerhetsinformasjon på Vasotec.