Digidexo.com

Best Scar Removal Cream

Arr dannes når kroppen helbreder et sår som har skadet huden, ifølge University of Virginia. Vevet som omfatter arr er kjent som fibrøst vev, som kan være misfarget og har en annen struktur fra den omgivende hud. Utseendet av arr kan reduseres gjennom topiske kremer så vel som gjennom laser prosedyrer. Aktuell kremer er en enkel og kostnadseffektiv måte å redusere fremkomsten av et arr. Før du begynner et arr-reduksjon behandling, diskutere kremer med legen din, spesielt hvis du har en pre-eksisterende hud tilstand som eksem.

Mederma

Mederma er blant de ledende arr reduksjon kremer som er anbefalt av leger for å redusere synligheten av arr. Mens arrvev kan ikke fullstendig slettet, vil de aktive ingrediensene i denne aktuell krem ​​redusere misfarging og myker opp arrvev. Den viktigste ingrediensen i Mederma er cepalin - et utdrag fra Allium cepa løk. Ifølge forskning utført av Mederma, lysere denne ingrediensen rødhet og myker opp arrvev.

Mederma Produkter

Mederma har tre produkter som har blitt designet for å glatte overflaten av et arr og reduserer misfarging. Mederma Gel er den opprinnelige produktet som ble lansert for offentligheten. Gelen er scentless og når den brukes riktig, ikke vil skape et fett-lignende film over arret. Gelen er ideell for arr som er forårsaket av kirurgi, ulykker, akne og brannsår.

Mederma Cream plus SPF 30 er utviklet for arr som er lokalisert i områder av kroppen som er ofte utsatt for UVB og UVA-stråler fra solen. Disse stråler skade huden celler, og når de kommer i kontakt med arr, de kan forverre deres utseende. Hvis du har et arr i ansiktet, armene eller noe annet område av kroppen din som jevnlig kommer i kontakt med solen, vil dette Mederma produktet tilby beskyttelse for å helbrede og beskytte arret.

Ifølge Mederma, sine barns formel, Mederma for Kids, er sterkt anbefalt av barneleger for behandling av arr. Den grease gel er lilla når først brukt; men som det blir massert inn i huden blir det klart. Den eneste forskjellen mellom denne versjonen av Mederma og den opprinnelige gel er fargen skiftende funksjon og en svak fortynning av produktet for barns sensitive hud.

Hvordan søke Mederma

Hvis du vil bruke Mederma, vaske arret med såpe og vann og deretter håndkle tørk området. Den anvendte mengde vil være bestemt av størrelsen av arret. Gni en enda beløpet direkte over arret tre ganger om dagen i åtte uker for arr som er mindre enn tre måneder gammel. Eldre arr krever lengre behandling. Påfør Mederma til disse arrene fire ganger om dagen i fem måneder. Du kan begynne å bruke Mederma på sår som har fullstendig helbredet; ikke bruk den på åpne sår.