Digidexo.com

Bruk av Sulphur salve

Bruk av Sulphur salve


Svovel salve, også kjent som svovel salve, er en over-the-counter topisk legemiddel som brukes i behandling av visse hudlidelser. Det generiske navn er svovel salve (utfelt svovel) 5% til 10%, og medisinen selges under flere merkenavn. Ifølge University of Michigan Health System nettside, er svovel salve safe; kan det imidlertid tørr hud.

Acne

Sulphur salve behandler kviser på voksne og barn. Akne er en vanlig hudsykdom som forårsaker kviser. Kviser dannes fordi hårsekkene under huden tette opp. Bruk medisin som trengs, med mindre legen din tyder på noe annet. Ifølge Mayo Clinic, anbefalte doser varierer, avhengig av behandling som er nødvendig for hver pasient.

Seboreisk eksem

Sulphur salve behandler også seboreisk eksem. Seboreisk eksem er en inflammatorisk hudsykdom som forårsaker flassende skalaer å danne på oljete områder, oftest i og rundt øret, i hodebunnen, øyenbryn og øyelokk. Seboreisk dermatitt kan også skje på mange andre deler av kroppen. Denne tilstanden er kjent som vugge cap på et spedbarn. Behandlingen består av å vaske det berørte området med såpe og vann, tørking throroughly, deretter bruke nok svovel salve for å dekke det berørte området og gni forsiktig.

Skabb

Skabb er en annen hud tilstand behandlet av svovel salve. Skabb, forårsaket av mikroskopiske midd som kalles Skabbmidd, resulterer i et kløende hud tilstand. Ifølge MedlinePlus nettstedet, er skabb vanlig over hele verden og sprer seg raskt i overfylte forhold. Effektiv behandling av skabb krever vaske hele kroppen med såpe og vann før du påfører svovel salve. Etter å ha forlatt medisin på i 24 timer, er det viktig å vaske hele kroppen igjen før reapplying salven.

Andre bruksområder

Ifølge MedlinePlus, hvis du planlegger å bruke svovel salve til å behandle lus, bør du først sjekke med legen din om riktig bruk. Mens salven blir ofte brukt til å behandle akne, seboreisk eksem og skabb, kan legen din også forskrive svovel salve til å behandle andre hudsykdommer.

Forholdsregler

Som med alle legemidler, veie risikoen mot fordelene. Du bør ta visse andre faktorer i betraktning før du bruker svovel salve. Hvis du har allergi mot noen medisiner, ta kontakt med helsepersonell før du bruker. Ingen spesifikk informasjon er tilgjengelig som viser hvordan en svovel stoffet vil fungere på eldre mennesker, eller barn, sammenlignet med andre aldersgrupper. I tillegg har ingen adekvate studier er gjennomført for å bestemme spedbarn risiko ved amming, ifølge Drugs.com.