Digidexo.com

Hvordan bruke Blond Psyllium å senke kolesterolet

Hvordan bruke Blond Psyllium å senke kolesterolet


Blond psyllium, eller psyllium frø, inneholder et uløselig fiber, noe som gjør det til et populært naturlig alternativ til kjemiske avføringsmidler. Dette tillegget kan anvendes til å behandle forstoppelse og andre tarmforstyrrelser. Ytterligere forskning har vist at blondt psyllium kan også bidra til lavere kolesterol.

Bruksanvisning

Bruk Blond Psyllium å redusere kolesterolet

Finn at psyllium frø er belagt med slim. Denne planteslim ikke oppløses i vann, noe som skaper et gummiaktig stoff når innrøres i vann.

Oppdag at kroppen din ikke er i stand til å fordøye psyllium frø, så når det svelges, passerer det gjennom kroppen uten å bli absorbert.

Bruk psyllium frø til å behandle høyt kolesterol fordi når blondt psyllium blandes med vann svelges, gummy substans det skaper pinner til kolesterol som finnes i maten du spiser. Siden kroppen din ikke er i stand til å behandle dette stoffet, er små mengder kolesterol eliminert fra kroppen din.

Se etter et kommersielt forberedt blondt psyllium frø pulver på ditt lokale apotek. Mange psylliumfibre terapi pulver er forberedt med sukker. Men det er bedre å ta en uten tilsatt sukker eller en tilberedt med sukker erstatning.

Rør en halv ts. eller 2500 mg av psyllium pulver i minst åtte gram vann og drikke med en gang. Romtemperert vann fungerer best i å skape en lett-å-svelge væske.

Ta psyllium fortynnet med vann så mange som to til tre ganger om dagen for å bidra til lavere kolesterol.

Bruk psyllium i forbindelse med et sunt kosthold. De som er opptatt med å senke sitt kolesterol bør spise en diett lav på mettet fett som hydrogenert og delvis hydrogenert olje.

Oppsøke enumettet oljer som olivenolje til hjelp i etableringen av HDL, eller high-density lipoproteiner. Denne type av kolesterol har vist seg å redusere risikoen for hjertesykdommer når de kombineres med den kolesterolsenkende effekten av et supplement som for eksempel psyllium frø.

Bruk psyllium frø å senke blodsukkeret også. Denne ekstra fordelen av psylliumfibre terapi kan være nyttig for de med diabetes, så vel som de med høy trigylcerides til stede i deres blodprøver.

Hint

  • Diskuter innføre psylliumfibre terapi i din diett med legen din, spesielt hvis du lider av andre forhold, som for eksempel diabetes, som blir behandlet med andre medikamenter.
  • Fordi psyllium forbyr absorpsjon av stoffer under fordøyelsen, kan det redusere effekten av enkelte legemidler.