Digidexo.com

Om Healing Pendler

Om Healing Pendler


Helbredende pendler er verktøy som brukes til å få tilgang til informasjon fra det ubevisste plan. De arbeider på prinsippet om at kroppen allerede vet hva den trenger for å bli helbredet. Pendler omgå ego og bevisste sinn til å motta svar fra dypere sinn.

Funksjoner

En pendel kan være laget av enkle materialer, og med en knapp og streng. Krystaller, tre og metall er de mest populære typene, men. En krystall, med spissen nedover, er hengt fra den ene ende av en kjede eller snor minst 5 inches i lengde og har en liten knott på den motsatte ende.

Retning

Før du kan bruke en pendel, må det bestemmes hvilken retning det svinger for både ja og nei spørsmål. Dette gjøres ved å holde pendelen jevn i den dominerende hånden (vanligvis skriving for hånd) i løpet av den annen side. Et klart ja spørsmålet er stilt til pendelen vil bevege seg enten frem og tilbake, fra side til side, eller rundt i en sirkel. Etter dette er et klart nei spørsmålet, og det skal bevege seg i motsatt retning. Instruksjonene vil variere for hver person som skal betjene pendel.

Svar

Når skiltene er bestemt er når spørsmål om helse kan bli bedt om, inkludert hva vitaminer og urter bør tas. Naturopathic healere bruker denne metoden for å vurdere om en person har en allergi ved å teste matvarer mistenkt for å forårsake helseproblemer.

Energy Work

Chakra er energisentre som følger linjen av ryggraden. Mange alternative helse utøvere tror at hvis en eller flere av dem er ute av balanse, kan helsemessige problemer oppstår. Pendlene brukes til å finne ut hvilke chakraene må rekalibreres med resten. Erfarne healere kan åpne og lukke chakraene ved behov ved å konsentrere seg om å forårsake pendelen til å svinge med urviseren for å åpne eller mot klokken for å lukke. Dette hjelper kunder som opplever for mye eller for lite av et bestemt chakra innflytelse.
Pendler brukes også til å finne ut hvor energiblokkeringer oppstår i en persons aura. Disse kan fjernes med det samme med / mot klokka teknikken ovenfor. Dette bidrar også massører og reflexologists vet hvilke områder av kroppen for å konsentrere seg om under en sesjon.
Mens utgivelsen av energiblokkeringer kan være fordelaktig, det kan også føre til en følelsesmessig utgivelse. Healeren vil stille spørsmål til kunden med pendelen for å hjelpe til å forstå hvorfor dette skjer.

Forsiktig

Pendler er ikke ment å erstatte råd fra en lege, men skal brukes som en komplementær tiltak.