Digidexo.com

Hvordan virker Chromium picolinate Hjelp Vekttap?

Hvordan virker Chromium picolinate Hjelp Vekttap?

Krom er et avgjørende spormineral som hjelper insulin til å være mer ressurs i kroppen, og det antas at mange av krom supplerer hjelpemiddel i vekttap og bedre kroppssammensetning. Krom supplementation bistår i glukose (sukker og karbohydrater) blir overført inn i muskelcellene stedet for å bli overført til fettceller. Vektøkning er resultatet når krom overføres til fettceller. Tar krom hjelpemidler i oversendelse av karbohydrater og sukker i muskelcellene; Men, betyr det ikke gi en person en lisens til å overspise mat som er høy i sukker og karbohydrater. I tillegg til å ta krom kosttilskudd, det er matvarer som er høy i krom innhold, for eksempel ølgjær eller kanel. Det er to former av krom som består av krompikolinat og krom polynicotinate. Krompikolinat er den mest vanlige formen tatt av mange for å hjelpe til med vekttap og forbedret kroppssammensetning.

Klinisk forskning gjort på Chromium picolinate

En klinisk studie som ble rapportert i en utgave av Current Therapeutic Research, viste at krom picolinate tilskudd er en betydelig ressurs for å forbedre kroppens struktur og sammensetning. Kroppssammensetningen avhenger av volumet av fettvev i kroppen i motsetning til forholdet mellom fett-fri masse. Den forskningsdata tydelig viste at krom supplementation kan definitivt resultere i fett / vekttap og en betydelig forbedring i sammensetningen av legemet. I en annen klinisk studie av påvirker av krom picolinate bruk, 122 ganske overvektige personer som supplert med krom picolinate, mistet ca. 6,2 pounds av kroppsfett. De individene som ikke supplere med krom picolinate og tok placebo i stedet, mistet ca. 3,4 pounds. Ifølge Gilbert Kaats, PhD og hodet etterforsker av de kliniske studiene, fra Helse- og medisinske forskningsstiftelse, foreslår han at supplere med krom picolinate vil hjelpe til fett tap, hovedsakelig hos personer som kanskje ikke er så bestemt på å gjøre endringer i livsstil som inkluderer endringer som å endre sine dietter ved å redusere sitt kaloriinntak og får mer mosjon i sin daglige rutine.

Hvor mye krom picolinate bør tas?

Mengden av krom picolinate kan variere fra enkeltpersoner. Det kan avhenge av om en person er å supplere krom i kostholdet hennes ved hjelp av matvarer som inneholder krom også. Men i den kliniske studien ble deltakerne gitt 400 mikrogram krom picolinate mens de andre fikk placebo. Resultatene av denne kliniske studie ble målt over en 90-dagers tidsrom. Undersøkelsen konkluderte med at krompikolinat har en klart positiv virkning på det menneskelige legeme som resulterer i tap av fett, på grunn av sin evne til å forbedre insulin bruk.