Digidexo.com

Slik Doner Gamle blodsukkermålere

En blodsukkermåler er et viktig verktøy for en diabetiker. Den brukes til å måle mengden av glukose i blodet, for å sikre at den holder seg på en sikker rekkevidde. Hvis du ikke lenger trenger blodsukkermåler, kan du donere den. Fire alternativer følge.

Slik Doner Gamle blodsukkermålere

•  Kontakt American Diabetes Association eller Røde Kors. De vil enten godta den gamle blodsukkermåler eller henvise deg et sted lokalt som vil ta den. Rense og sterilisere enheten før du sender den inn.

•  Gå til et lokalsamfunn medisinsk senter. Disse klinikkene er ofte i behov av medisinsk utstyr og kan ta blodsukkermåler.

Send blodsukkermåler med på en medisinsk oppdrag tur. Mange kirker organisere oppdrag for å bringe bedre medisinsk hjelp til den tredje verden. En kirke kan akseptere din blodsukkermåler for å ta med.

Sjekk med et sykehjem eller et hjem helse-omsorg byrå. Hvis en pasient forsikring ikke dekker kostnadene for en skjerm, kan pasienten ha nytte av donasjonen.

Hint

  • Hvis du har ekstra blodsukkerteststrimler, kan du donere disse også. Måten monitorfunksjonene er at blodet påføres på strimmelen, og deretter plassert på innsiden av enheten. Etter noen få sekunder, vil en lesning fortelle deg hvor mye glukose oppdaget.
  • Noen steder kan ikke ta blodsukkermåler på grunn av risikoen for forurensning, siden produktet har hatt kontakt med blodet ditt. Hvis en organisasjon ikke vil ta skjermen, holde på den til et familiemedlem eller venn trenger det.