Digidexo.com

Sitz Bath Water Oppskrift

Sitz Bath Water Oppskrift


En sitz bad lindrer smerte når en person soaks det såre området i det varme vannet løsning. Lære hvordan å lage en sitz bad hjemme lar privatliv, og de er ofte anbefalt for eldre eller for nybakte mødre. Snakk med legen din før du bruker noen hjemme rettsmidler.

Bruksanvisning

Bruk sitz bad for hemorrhoid lettelse, etter fødsel eller hvis lider av en blære infeksjon, råder HeartlandDocs.com. Ligge i minst ti minutter, mellom to og tre ganger om dagen eller så ofte som legen anbefaler.

Kjøp en sitz bad bolle på et apotek eller fylle badekaret med varmt vann. En Sitz bollen er en plastbeholder som er plassert på kanten av toalettet under setet og gir en kontinuerlig strøm av varmt vann. Vannet bør ikke være for varmt eller det kan gjøre vondt nederst vondt mer. Bør brukes rent vann hver gang du preform en sitz bad.

Sett ca en kopp havsalt i badekaret vann. Havsalt vil oppløse og hjelpe helbredelsesprosessen ved å vaske de ubehagelige områdene og å holde dem rene.

Legg tre dråper rose geranium, to dråper blå kamille, to dråper lavendel eterisk olje og en dråpe roseolje til karet vann, råder Lite Grønn Hverdag nettside. Disse urtene vil bidra til å slappe kroppen din mens du sitter i badekaret. Hvis du er allergisk mot noen av disse ingrediensene, ikke bruker dem og ta kontakt med legen din for å finne alternativer.