Digidexo.com

Hvordan ta vare på kundene dine med Infeksiøs & Betennelses Disorders of the Heart & blodkar

Gi god behandling for pasienter som lider av medisinske tilstander og skader er viktig for deres utvinning. Inflammatoriske lidelser og infeksjoner føre til komplikasjoner forsinket utvinning. Infeksjoner og inflammatoriske lidelser som påvirker hjertet og blodårene kan føre til problemer som hjerteinfarkt, sepsis og død.

Hvordan ta vare på kundene dine med Infeksiøs & Betennelses Disorders of the Heart & blodkar

•  Bestem med legen om å gi omsorg i et helsevesen anlegget eller hjemme. En pasient som lider av en infeksjon eller inflammatorisk lidelse som omfatter hjerte eller blodkar kan motta omsorg i hjemmet eller i et helsevesen anlegget som et sykehus, sykehjem eller rehabiliteringssenter. Typer medisiner nødvendig (intravenøs eller oral), hjerteovervåkning og sårpleie er blant de ting vurderes når man skal avgjøre hvor du skal gi omsorg.

Gi direkte pasientbehandling. Pasienter som lider av inflammatoriske lidelser eller infeksjoner som påvirker hjertet og blodårene kan være svak på grunn av sin tilstand. De kan kreve direkte omsorg gjennom bistand med dagliglivets aktiviteter som bading, dressing, fôring, bad assistanse og mobilitet. Gi slik omsorg for pasienter gir dem mulighet til å hvile og unngå anstrengelse som kan forverre tilstanden deres ved å sette press på hjertet eller blodårer.

administrere medisiner. Antibiotika og antimikrobielle stoffer behandle infeksjoner og anti-inflammatoriske medisiner behandle betennelse.

Arteritt er betennelse i arterieveggen, og er vanligvis forårsaket av infeksjon. Den viktigste smittekilden må behandles slik at arterien kan helbrede. Antibiotika av IV blir administrert for å behandle infeksjonen.

Flebitt er betennelse i blodårene som kan oppstå som følge av infeksjon, skade eller åreknuter. Flebitt kan forårsake blodpropp å danne. Infeksjonen fører flebitt må behandles med antibiotika. Antikoagulanter er gitt for å bistå med blodpropp.

Endokarditt er en infeksjon i hjertet eller hjerte fôr. Administrere IV antibiotika eller antibiotika for å bekjempe infeksjonen.

Gi behandlinger og sårpleie. Kirurgi kan være nødvendig for å reparere skader forårsaket av infeksjon eller en betennelsestilstand i hjertet og blodårene. Hjerteklaff reseksjon, reparasjon eller erstatning kan være nødvendig hvis infeksjonen eller inflammatorisk lidelse forstyrrer evnen til ventilene skal fungere skikkelig.

Pasienter med bryst sår trenger riktig omsorg for å hindre ytterligere infeksjoner og komplikasjoner. Hold såret dekket med en tørr bandasje. Se etter drenering og legg merke til fargen, som er et tegn på infeksjon. Rense såret med et sår rens løsning anbefalt av en lege. Staples og stingene skulle være intakt før såret lukkes.

Treat komplikasjoner forårsaket av inflammatoriske lidelser og infeksjoner i hjertet og blodårene.

Kongestiv hjertesvikt (CHF) er en komplikasjon av endokarditt, og har den største innvirkning på prognose. Gjenkjenne symptomer på CHF, som hevelse, overflødig væske i lungene og pustebesvær og gi behandling. CHF er behandlet med hvile, riktig kosthold og medisiner som ACE-hemmere, betablokkere, diuretika, vasodilatorer og digitalis.

Embolisering er en komplikasjon mest sett med aorta og Mitralklaffefeil infeksjoner og infeksiøs endokarditt også. Antikoagulerende medisiner er ofte foreskrevet for å hindre emboli fra forming.

Hint

  • Endringer som involverer pasientens plan for omsorg skal bare utføres av lege eller passende helsepersonell.
  • Ikke endre behandlinger, medisiner, ernæring eller annen omsorg praksis uten å konsultere pasientens lege.