Digidexo.com

Hvorfor tror du miste vekt med Low-carb dietter?

Hvorfor tror du miste vekt med Low-carb dietter?

Innledning

Vekttap oppstår når antall kalorier kroppen forbrenner overstiger antall kalorier tatt inn gjennom maten du spiser hver dag. Denne prosessen er det meste oppnådd gjennom en sunn blanding av å spise sunn mat, ser på kalorier og trener regelmessig. Men forsterke de typer og mengder av mat som du kan spise kan også hjelpe deg med å akselerere din vekttap. Dette er ofte tilfellet med low-carb dietter.

Energi

Kroppen din trenger energi til å kjøre sine mange prosesser i løpet av dagen. Denne energien kan komme fra en rekke steder, med den mest hyppig blir blodglukose, kroppsfett lagring og, i noen tilfeller, muskel. Når kroppen din trenger energi, det første stedet det viser til er glukose i blodet ditt.

Insulin

Når du spiser karbohydrater, kroppen naturlig utskiller insulin. Insulin er et hormon som har evnen til å slå karbohydrater til blodglukose. Den glukose som produseres strømmer deretter gjennom blodstrømmen til de mange vev i kroppen. Som disse vev trenger energi for å fungere, absorbere de glukose gjennom blodet. Dette er et viktig skritt, som for mye sukker i blodet kan føre til de skadelige effektene sett hos pasienter med diabetes. Glukose blir så brukt i vev for å skape energi.

Karbohydrater og vekttap

Når du reduserer mengden karbohydrater du får i deg på en daglig basis, kan du også redusere mengden insulin blir produsert. Dette fører til mindre blodglukose til å være til stede i blodet. Når vevet ikke lenger har nok glukose for å få deres tiltrengt energi, slår kroppen til andre steder for å finne og produsere energi. Den første av disse stedene er vanligvis fett lagring. Legemet brenner fettlagring i stedet for glukose, forårsaker et tap i kroppsfett samt et fall i pounds. Det er viktig å være forsiktig med hvor mye karbohydrater du tar ut av kostholdet ditt, som kroppen din kan også slå til muskel lagring å gjøre opp den resulterende underskudd fra en mangel av glukose i blodet.

Balanse

Som med alle diett, er balanse er nødvendig for å sørge for at kroppen får nok av alle viktige vitaminer og næringsstoffer den trenger for å overleve. Helt eliminere noen av disse viktige næringsstoffene kan være skadelig for helsen din. Som sådan, er det ikke anbefalt å fjerne karbohydrater fra kostholdet ditt. Et low-carb diett kan fortsatt være effektiv ved å bare begrense og overvåke karbohydratinntaket.