Digidexo.com

Urtete for blæreproblemer

Urtete for blæreproblemer


En blære infeksjon er en type urinveisinfeksjon (UVI) forårsaket av bakterier eller bakterier som har funnet veien inn i urinrøret og blæren. De er mye mer vanlig hos menn enn kvinner, muligens fordi kvinner har en mye kortere urinrør enn menn. Når oppdages tidlig, blære infeksjoner er ikke alvorlig og kan lett behandles.

Identifikasjon

Så hvordan vet du at du har en blære infeksjon? Et symptom er smerter eller svie ved vannlating. Du kan også ha trang til å urinere oftere enn vanlig eller merker en skyet utseende til din urin.
Tegn på alvorlig infeksjon inkluderer feber, frysninger, kvalme og oppkast. Hvis du føler smerte på den ene siden av ryggen, kan sykdommen ha slått til en nyre infeksjon og du bør oppsøke lege med en gang.

Løsning

Etter å diagnostisere sykdom gjennom en urinprøve, vil en lege vanligvis foreskrive en antibiotika for å behandle en blære infeksjon. Du trenger en resept på antibiotika, som kan produsere ubehagelige bivirkninger som kvalme. Imidlertid bør en alvorlig infeksjon behandles med antibiotika så snart som mulig. La en blære infeksjon gå ubehandlet kan føre til at infeksjonen å slå inn en nyre infeksjon, noe som kan føre til mye-mer-permanente helseproblemer.

Hjem Rettsmidler

I tillegg til antibiotika, kan grønn te bli brukt til å behandle en blære infeksjon. er det viktig å drikke masse av væske i de første 24 timer etter merke symptomene. Urte te har en naturlig rensing eiendom og kan bidra til å skylle bort bakterier i blæren.
Som et diuretikum, øker persille te hyppigheten av urinering, som også kan redusere bakterier. Goldenseal, solhatt og nesle te er også brukt til å behandle urinveisinfeksjon. Drikk en kopp flere ganger daglig for best resultat. Grønn te kan fremme en sunn blære generelt og kan bli brukt til å behandle eller forebygge inflammasjon i blæren og hyppig vannlating problemer.

Andre behandlinger

Andre naturlige kosttilskudd som brukes til behandling av blære infeksjon inkluderer tranebær, vitamin C og probiotika som acidophilus. Som persille te, tranebær en naturlig vanndrivende. Vitamin C øker surheten i urinen, noe som kan bidra til å drepe infeksjonen. Acidophilus, som er funnet i yoghurt og kan også tas i pilleform, virker som en naturlig antibiotika ved å hemme veksten av skadelige bakterier.

Forebygging

Mens noen mennesker er rett og slett mer utsatt for urinveisinfeksjon enn andre, det er ting som kan gjøres for å hindre smitte. Først, sørg for at du drikker rikelig med væske, særlig vann og sunn urtete. Unngå store mengder kaffe og brus. Sekund, praktisere god hygiene og slitasje løsere pustende materialer som bomull. Også, ikke forsinkelse å gå på do hvis du må da dette kan føre til en opphoping av bakterier.