Digidexo.com

Naturlig antibiotika kur for Strep

En sår hals er ikke alltid strep. Standard sår hals er forårsaket av virusinfeksjoner og kan ikke behandles med antibiotika. Strep hals imidlertid er forårsaket av streptokokker (strep) bakterier, og det må behandles med naturlige eller antibiotika.

Strep Symptomer

Strep hals er preget av en veldig sår hals. I de fleste tilfeller er det ledsaget av høy feber, hovne lymfeknuter, hvite blister type knuter på baksiden av halsen, sårhet og leddsmerter - spesielt i nakken.

Strep hals kan føre til feber å gå så høyt som 102 til 103. Disse nivåene kan være farlig for barn spesielt, og kan ikke stå ubehandlet.

Naturlig antibiotika

Det er mange kraftige naturlige antibiotika som fungerer godt til å drepe bakterier, men tare er det best å bruke for å drepe strep bakterier. Tare er meget høy i naturlig jod, jod og dreper bakterier og andre sykdomsfremkallende organismer.

Siden strep bakterier finnes ofte på baksiden av halsen, er den beste måten å sikre at de raskeste resultater med en naturlig antibiotika er å ta det i oral flytende form, slik at legemidlet kommer i kontakt med bakterier selv.

Du trenger ekte tare for at dette skal fungere skikkelig. Enhver hard pille eller supplement som sier "includes" tare kan ikke fungere godt fordi det er vanligvis ikke nok tare i dem. Kjøpe økologisk tare gelcaps i stedet - de har tørket bakken tare inni dem.

Svelge tare gelcap hele vil hjelpe, men det tar lengre tid å drepe strep bakterier. Den raskeste måten å få resultater er å skape en tare te.

Lag en kopp sterk varm te, og oppløse tare gelcap inn i den. Tare vil gjøre te modig og litt ubehagelig, men belegg halsen med det er avgjørende for å lykkes.

Drikk så mye av te som du kan - snurr den rundt i munnen litt for å sikre at alle områder er belagt. For å sikre at jod har hatt en sjanse til å gjøre sitt arbeid, må du vente minst 20 minutter før du drikker noe annet eller skylle munnen.

Advarsler

Naturlig antibiotika og kurer blir ikke gjenkjent eller godkjent av Food and Drug Administration (FDA), og strep hals kan føre til alvorlige medisinske problemer hvis det er venstre ubehandlet.

Hvis du bestemmer deg for å prøve de naturlige antibiotika strategier nevnt ovenfor, og du ikke ser forbedringer i løpet av 24 timer, kan du oppsøke lege for reseptbelagte antibiotika med en gang.