Digidexo.com

Primal Defense & Crohns sykdom

Primal Defense & Crohns sykdom


Crohns sykdom er en inflammatorisk tarmsykdom som forårsaker alvorlige magesmerter, blodig diaré og underernæring på grunn av absorpsjon problemer i tarmen. Legene tror en overaktiv immunsystem kan føre til Crohns sykdom. Teorien er at immunsystemet sparker inn overdrive og begynner å angripe kroppen, spesielt de gode bakteriene i tarmen. Mangel på gode bakterier deretter forårsaker blødning i tarmen, noe som resulterer i de andre symptomer.

Administrerende Crohns sykdom

Crohns sykdom kan være en ødeleggende tilstand som noen ganger fører til sterke medisiner og vanligvis et liv av å se hva du spiser. Et sunt kosthold er det første skrittet til å håndtere Crohns sykdom.

Selv om det ikke er noen kur for Crohns sykdom, er det en rekke av medikamenter og behandlinger som er tilgjengelige for pasienter som lider av den. Noen medisiner er ganske sterk og kan selv gjøre deg syk på grunn av sin styrke.

Probiotika

Hvis symptomene dine forverres, og du er på vei mot svært potente medisiner foreskrevet for alvorlig Crohns sykdom, er det noen alternative behandlingsmetoder du kan prøve først. En er bruken av probiotika, som er essensielt sunne bakterier.

Når du tar en probiotiske supplement, er de sunne bakterier i tarmen fylles. Leger ved Mayo Clinic sier det er økende bevis for at probiotika kan brukes til å behandle tarmproblemer som Crohns sykdom.

Probiotika også fremme regularitet. Selv de som ikke lider av Crohns noen ganger finner det fordelaktig å ta probiotika.

Primal Defense

Primal Defense er en merkevare av mange probiotika på markedet i dag. Ifølge Garden of Life, som gjør produktet inneholder Primal Defense 12 arter av probiotika, inkludert en mineralbasert probiotiske og flere stammer av gode bakterier.

Hvordan Primal Defense skiller seg fra andre Probiotika

Hage of Life nettsted sier Primal Defense inneholder homeostatiske jordorganismer, eller HSOs. Selskapet sier det er den eneste probiotiske formel kombinert med en spesiell hel mat blanding.

Noen probiotiske formler har en vanskelig tid å gjøre det forbi alle magesyre i tarmen, men Hage of Life hevder Primal Defense inneholder hardføre probiotika som lettere kan få gjennom magen.

En annen forskjell er at de fleste probiotika må være nedkjølt for å holde levende bakterier i live, men Primal Defense trenger ikke kjøling.

Anbefalt dosering

Primal Defense er tilgjengelig i caplets eller pulver. Hage of Life anbefaler voksne ta én caplet eller en scoop tre ganger om dagen med en 8 oz. glass vann eller juice. Det er også anbefalt at du bygger opp til dette anbefalte doseringen, starter ut med bare ett caplet eller scoop per dag når du begynner å ta den.

Primal Defense er solgt til mange helsekost eller vitamin butikker.